8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
 71/129 anonim ***** válasza:
84%

69es mert szülés közben még sosem történt probléma sosem halt bele egy anya sem, nem maradt maradandó károsodása igaz?

Nővéremnek hirtelen lepényleválás miatt ki kellett venni a méhét 19 évesen. Anyukámnak harmadfokú gátszakadása lett, ami elfertőződött, máig heges és fáj hidegfrontra. Én inkontinens lettem szülés után

júl. 28. 12:54
 72/129 anonim ***** válasza:
18%
Az a szülő dolga, hogy bevasalja rajta. Valamilyen viszonyt csak kialakítottak 16 év alatt! De ilyen feltételezések alapján, hogy hátha majd bulizik, és akkor nekem kell vigyázni rá, kirakni egy fiatalkorú gyereket és unokát, vagy életreszóló testi-lelki veszélyeztetésre kényszeríteni, ez nem anyára vall. Nem is jó emberre.
júl. 28. 12:56
 73/129 anonim ***** válasza:
92%
Én abortusz ellenes vagyok , de vannak olyan élethelyzetek amikor ezt át kell gondolni . Gyerek most mindent be vállal olyat is amihez fogalma sincsen hogy ez mivel jár . - Gyereknek gyereket ??? Kérdező én támogatom az elképzelésedet .
júl. 28. 13:07
 74/129 anonim ***** válasza:
89%

72es mert a semmire vállalni egy ártatlan életet jó emberre vall talán? Hogy mindegy anyámék úgyis megoldják?

Nos, nem. Én elítélem az ilyen felelőtlen gyerekeket, és úgy gondolom kötelességük akkor egyedül megoldani mindent ha már felnőttet akarnak játszani, ezt ne az én házamban és én pénzemre tegyék.

júl. 28. 13:09
 75/129 anonim ***** válasza:
14%
Ilyen alapon szűnjön meg az emberiség létezni, 71-es! Ne zavarjon, hogy a maradandó szülési kockázatok aránya lényegesen kisebb, és mellesleg kapsz hozzájuk egy gyereket, mint az abortusz utáni tartós károsodások aránya. Inkább ne lenne gyereked, és akkor nem lennél inkontinens (ha egyáltalán ez még ma is fennáll)? Inkább ne lennél te, és akkor anyukádnak se lenne frontérzékeny gátsebe?
júl. 28. 13:14
 76/129 anonim ***** válasza:
64%

75ös , ne zavarjon hogy az abortusz szövődményeinek előfordulása jóval kisebb mint a szülési sérüléseké. DE értem remélem te szülsz vagy 30 gyereket, akkor is ha lebénulsz minden folyik belőled, nem tudsz felkelni a fájdalmaktól hiszen SZAAPOOORODNI KEELLL mennyire jó az kit érdekel ha minden nagywczénél sírsz hiszen vegy egy gyereked...aki jobb esetben normális a rosszabban a nyakadra pujál 16 évesen és még azt is tarthatod el.

De kívánom neked, hogy az összes gyereked szüljön 14 éves kora körül hogy sokáig támogathasd őket. Hiszen kit érdekel az a plusz pár millió hiszen lesznek unokáid. Az hogy esetleg éhezel vagy másod harmad állást kell vállalnod hogy eltartsd mit számít. Abban a 2-3 órában míg nem dolgozol vigyázhatssz az édes uncsikra és a drága gyermekedre aki tönkretette a saját és a te életed is. Kívánom hogy legyél így boldog.

Kevés házaspár keres összesen nettó 1 millió körül hogy el tudjanak tartani legalább 4 embert. De sok helyen nem csak a buta felelőtlen kislány van hanem esetleg kisebb tesók is akik szintén szívnak, és akiknek joguk lenne a normális életre amit a felelőtlen buta testvérül elvesz tőlük.

júl. 28. 13:22
 77/129 anonim ***** válasza:
22%
Na ne röhögtess már, hogy 1 millió kell 4 embernek!
júl. 28. 13:33
 78/129 anonim ***** válasza:
65%

77es de, bizony, normális színvonalon kell ennyi. Persze lehet kevesebből is nyomorogni, de ha valaki normálisan mindent megad a gyerekének az bizony sok pénz.

a 17 évesem belekerül havi 140-160 ezerbe, a 12 évesem is visz egy százast, ha lenne egy baba az is benne lenne 60-80 ezerben, és ott vagyunk még mi a férjemmel. Emellett mindkét gyereknek gyűjtünk lakás önerőre, ez havi 200 ezer. Megyünk együtt kiállításokra, múzeumokba, koncertekre, operába.

Értem én hogy fel lehet nevelni őket ARO párizsin és kenyéren is, de nekünk más elképzeléseink vannak

Most voltunk nyaralni négyen 1.3 millió volt a vége, vicces, mert pont Görögországban egy hetet.

júl. 28. 13:54
 79/129 anonim ***** válasza:
71%

És ha ennek a gyereknek vannak testvérei, akkor tőlük el lehet venni a pénzt azért, hogy abból tartsák el a 16 éves kisbabáját?

Mi mindkét gyerekünknek teszünk félre havonta, ha engedném, hogy 16 évesen megtartson a lányom egy gyereket, akkor a neki félrerakott összeget fel kellene használnom, azaz nulla forinttal tudnám kiengedni az életbe. Minimum.

De aki nem is tesz félre, de mindjuk van még 1-2 gyereke, az akkor azoknak is mondja meg, hogy bocsi, nem járhattok zenére, sportra, nem mehettek osztálykirándulásra, mert a testvéretek gyerekére kell az a pénz?

Vajon hány embernek miről kellene lemondani azért, mert a 16 évesnek babázni támad kedve mások kontójára?

júl. 28. 14:06
 80/129 anonim ***** válasza:
65%
79es pont ezt próbálom magyarázni én is, de nem nagyon akarják megérteni.
júl. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!