8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
12%
Hárítsál csak, te @@@, ki se írom, hogy mi, nem való neked család!
júl. 28. 19:29
 102/129 anonim ***** válasza:
61%
101 értem, kívánom neked hogy tényleg szüljön a gyereked 14 évesen hármasikreket és éljenek nálad békében szeretetben munka nélkül vagy 20-25 évig. Hiszen a családi összetartás a minden. És kívánom azt is hogy a másik gyereked akinek ez miatt kevesebb jut vágja rád az ajtót 18 évesen és csak a temetésedre menjen röhögni egy jót.
júl. 28. 19:32
 103/129 anonim ***** válasza:
44%

101 est te nem vagy normális ez mér fix. Lákátosék vagy tálán? Ott a divat örülni a kis pujárónak mer hozzáá a zsegíjkét dik.

Vagy te is felelőtlen buta és gonosz gyerek voltál aki ész nélkül nyitott a lábát és szaporodott a szülei pénzére ezért fáj hogy vannak normális értelmes gyereke kis akik nem teszik tönkre a szüleiket az ostobaságuk miatt?

júl. 28. 19:34
 104/129 anonim ***** válasza:
62%
Mondtam, hogy gonosz vagy. Ilyet ember nem ír le, csak egy velejéig romlott valaki.
júl. 28. 19:35
 105/129 anonim ***** válasza:
16%
Egyik se vagyok, mégis meg tudom ítélni, hogy ez már gonoszság.
júl. 28. 19:37
 106/129 anonim ***** válasza:
34%

104es, a gyerekét mással is csak egy velejéig romlott valaki tartatja el.

De látom nagyon elevenedbe tiportam nálatok a egy szobában lakó szűk 50 fős kiccsáládnál ez nem divat tudom. Apu a tesóm és a nagybácsim is egyszerre.

júl. 28. 19:38
 107/129 anonim ***** válasza:
36%
Igen mint ahogy anyuék házába pujárózni is gonoszság és röhögni a markomban hogy az én kölköm miatt akit én képtelen vagyok eltartani csak megcsinálni tudtam a többieknek akik rajtam kívül nem hibásak szívnak de nekem milyen jó mert nem kell felelősséget vállalnom anyámék eltartanak a család kontójára. Remélem lesz esze és 3 éven belül szül még oda vagy kettőt. Hiszen a család és összetartás meg az ingyé lóvé mindenek előtt.
júl. 28. 19:40
 108/129 anonim ***** válasza:
43%
Úgyhoyg drukkolok hogy a gyereked 15. szülinapja előtt összejöjjenek azok a hármasikrek hogy kiélhesd szerető nagymamai éned. Vaagy ha a saját bőrödre játszanál már nem is biztos hogy ennyire a megtartás mellett kardoskodnál?
júl. 28. 19:42
 109/129 A kérdező kommentje:
A lányom párja és a családja is abortuszt szeretne. Jövő héten megyünk a nőgyógyászhoz, és a lányom beleegyezésével műtéte lesz két héten belül, mivel rájött, hogy nem tudna gyereket nevelni tanulás mellett, önálló kereset nélkül. Szerintem jó döntést hozott, mindenesetre példás tanuló és értelmes gyerek, a helyén van az esze, de a terhesség melletti döntés meggondolatlan lépés lett volna a részéről. Az anyám 17 évesen szült meg engem, az öcsémet 19 éves korában, és az ő példáját látva nem kívánnám ugyanezt a sorsot a lányomnak...
júl. 28. 20:03
 110/129 anonim ***** válasza:
64%

Oké, megszüli, a gyerek meg megy állami gondozásba, mert hogy én nem tudok! eltartani egy újszülöttet a pénzemből az biztos.

Vagy a kislányom elmegy szépen dolgozni, amint nem szoptat. Aztán rájön, nem poén a gyárban megrhadni, de ő akart "babázni".

Csinálhatja, de nem az én pénztárcámra.

júl. 28. 22:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!