8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/129 anonim ***** válasza:
78%

Ja 39 szakma nélkül hol fog annyit keresni hogy albérletet fizessen, rezsit és eltartsa magát és a gyereket is? Ehhez kell legalább havi 400 nettó, és akkor még szűkölködnek.

Melyik helyen adnak ennyit végzettség nélkül úgy hogy mellette a gyereket is tudja intézni? Mert valljuk be arra kevés az esély hogy a hős apuka hosszú távon velük marad.

júl. 27. 19:17
 42/129 anonim ***** válasza:
8%
Milyen 4, mikor már 16 éves?! És igenis van olyan, hogy gondol egyet, és egy év alatt végzi el a kettőt. Te a saját gyereked szűrét is kiraknád az utcára, ha gyereket várna? Belekalkulálva, hogy onnantól nincs gyereked? Unokád meg aztán végképp nincs?
júl. 27. 19:20
 43/129 anonim ***** válasza:
44%

42es igen van hogy 1 év alatt végez két évet HA VAN MÁR SZAKMÁJA. Tudom, én is így csináltam. A kérdezőnek nehezen hiszem, hogy már van.

És igen, kiraknám, ha a felelőtlen döntésével veszélyeztetné az általam akart, és vállalt másik gyerek megélhetését.

Mindenkinek a saját gyerekéről kell gondoskodni, az ő gyereke miatt nehogy már az én gyerekem kapjon kevesebbet.

Tehát, van egy 17 éves és egy 12 éves gyerekem. ha a 17 éves a nyakamra szül és elvárja hogy én tartsam el őket akkor értelemszerűen a másik gyerekemnek kevesebb jutna. Ezt meg nem engedném. Mindenki a sajátjáért felelős.

júl. 27. 19:23
 44/129 anonim ***** válasza:
18%

[link]

de tessék

júl. 27. 19:24
 45/129 anonim ***** válasza:
20%

Kedves 1 válaszoló, Ön egy nagyon bölcs, okos és értelmes személy. Nagyon ritka ez a fajta gondolkodás. Örülök, hogy megosztotta a gondolatait.

20 éve osztálytársam volt ilyen helyzetben. 11 osztályban teherbe esett. Abortuszra vitték, vagyis az anyja azt mondta hogy ez az egyetlen megoldás. A fiújával intézték. Utánna még egy fél évig együtt voltak, de utánna szakítottak. A lány tanult, befejezte a sulit, egyetemet, dolgozott , férjhez ment és lettek gyerekei. De amikor màr akart babát ès hónapokig nem jött össze , izgult, hogy nem -e az abortusz miatt van. Félt sokáig, hogy meddő.

júl. 27. 20:24
 46/129 anonim ***** válasza:
78%
Nah tudjatok ebbol mi lesz. Megszuli,nagymama nevelje kinkodjon vele,ejszakazzon stb, o meg eli eletet a haverokkal, ahogy eddig. Hiszen tini, ennek van itt az ideje, de a gyereket le fogja nagy esellyel passzolni. En sem vallalnam. Az en gyereke csak 11,de mar beszeltunk errol, es el is mondtam,latja az ocsivel milyen mehez, akkor szuljon ,ha o vallalja, en nem nevelek fel nyugdij fele meg 1 gyereket. Mar alig varjuk a ferjemmel,hogy ujra kettesben legyunk, elkoltozunk furdovaros melle,gyogyvizhez es utazgatni fogunk a vilagban,wgy ledolgozott elet utan,meg messze van,van az ocsivel egy jo 10 evunk meg, de utana az hetszentseg, hogy pihenni szeretnek. Probald meggyozni,h ennek nincs itt az ideje.
júl. 27. 20:29
 47/129 anonim ***** válasza:
3%
Gonosz leszek: én beszereznék abortusztablettát, és bekeverném a reggeli kakaójába... aztán lehet vele beszélgetni a vetélés görcsei közt, hogy sokkal jobban járt, mert egy terhesség és szülés ezerszer rosszabb
júl. 27. 20:36
 48/129 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem pusztán gonoszság, 47-es, hanem olyan szintű ostobaság és aljasság, mellesleg börtönnel büntethető bűncselekmény, hogy a képernyő nem bírja el!
júl. 27. 20:51
 49/129 anonim ***** válasza:
19%
Nahát ezt a válaszodat, 43-as, mutasd meg a 17 éves gyerekednek, és remélhetőleg az érettségije nyarán úgy sarkonfordul, hogy többet nem látod.
júl. 27. 20:54
 50/129 anonim ***** válasza:
31%
inkább, minthogy odapotyogtasson!
júl. 27. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!