8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?
Ja 39 szakma nélkül hol fog annyit keresni hogy albérletet fizessen, rezsit és eltartsa magát és a gyereket is? Ehhez kell legalább havi 400 nettó, és akkor még szűkölködnek.
Melyik helyen adnak ennyit végzettség nélkül úgy hogy mellette a gyereket is tudja intézni? Mert valljuk be arra kevés az esély hogy a hős apuka hosszú távon velük marad.
42es igen van hogy 1 év alatt végez két évet HA VAN MÁR SZAKMÁJA. Tudom, én is így csináltam. A kérdezőnek nehezen hiszem, hogy már van.
És igen, kiraknám, ha a felelőtlen döntésével veszélyeztetné az általam akart, és vállalt másik gyerek megélhetését.
Mindenkinek a saját gyerekéről kell gondoskodni, az ő gyereke miatt nehogy már az én gyerekem kapjon kevesebbet.
Tehát, van egy 17 éves és egy 12 éves gyerekem. ha a 17 éves a nyakamra szül és elvárja hogy én tartsam el őket akkor értelemszerűen a másik gyerekemnek kevesebb jutna. Ezt meg nem engedném. Mindenki a sajátjáért felelős.
Kedves 1 válaszoló, Ön egy nagyon bölcs, okos és értelmes személy. Nagyon ritka ez a fajta gondolkodás. Örülök, hogy megosztotta a gondolatait.
20 éve osztálytársam volt ilyen helyzetben. 11 osztályban teherbe esett. Abortuszra vitték, vagyis az anyja azt mondta hogy ez az egyetlen megoldás. A fiújával intézték. Utánna még egy fél évig együtt voltak, de utánna szakítottak. A lány tanult, befejezte a sulit, egyetemet, dolgozott , férjhez ment és lettek gyerekei. De amikor màr akart babát ès hónapokig nem jött össze , izgult, hogy nem -e az abortusz miatt van. Félt sokáig, hogy meddő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!