8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2024. júl. 27. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/129 anonim ***** válasza:
78%

Ja 39 szakma nélkül hol fog annyit keresni hogy albérletet fizessen, rezsit és eltartsa magát és a gyereket is? Ehhez kell legalább havi 400 nettó, és akkor még szűkölködnek.

Melyik helyen adnak ennyit végzettség nélkül úgy hogy mellette a gyereket is tudja intézni? Mert valljuk be arra kevés az esély hogy a hős apuka hosszú távon velük marad.

2024. júl. 27. 19:17
 42/129 anonim ***** válasza:
9%
Milyen 4, mikor már 16 éves?! És igenis van olyan, hogy gondol egyet, és egy év alatt végzi el a kettőt. Te a saját gyereked szűrét is kiraknád az utcára, ha gyereket várna? Belekalkulálva, hogy onnantól nincs gyereked? Unokád meg aztán végképp nincs?
2024. júl. 27. 19:20
 43/129 anonim ***** válasza:
44%

42es igen van hogy 1 év alatt végez két évet HA VAN MÁR SZAKMÁJA. Tudom, én is így csináltam. A kérdezőnek nehezen hiszem, hogy már van.

És igen, kiraknám, ha a felelőtlen döntésével veszélyeztetné az általam akart, és vállalt másik gyerek megélhetését.

Mindenkinek a saját gyerekéről kell gondoskodni, az ő gyereke miatt nehogy már az én gyerekem kapjon kevesebbet.

Tehát, van egy 17 éves és egy 12 éves gyerekem. ha a 17 éves a nyakamra szül és elvárja hogy én tartsam el őket akkor értelemszerűen a másik gyerekemnek kevesebb jutna. Ezt meg nem engedném. Mindenki a sajátjáért felelős.

2024. júl. 27. 19:23
 44/129 anonim ***** válasza:
18%

[link]

de tessék

2024. júl. 27. 19:24
 45/129 anonim ***** válasza:
20%

Kedves 1 válaszoló, Ön egy nagyon bölcs, okos és értelmes személy. Nagyon ritka ez a fajta gondolkodás. Örülök, hogy megosztotta a gondolatait.

20 éve osztálytársam volt ilyen helyzetben. 11 osztályban teherbe esett. Abortuszra vitték, vagyis az anyja azt mondta hogy ez az egyetlen megoldás. A fiújával intézték. Utánna még egy fél évig együtt voltak, de utánna szakítottak. A lány tanult, befejezte a sulit, egyetemet, dolgozott , férjhez ment és lettek gyerekei. De amikor màr akart babát ès hónapokig nem jött össze , izgult, hogy nem -e az abortusz miatt van. Félt sokáig, hogy meddő.

2024. júl. 27. 20:24
 46/129 anonim ***** válasza:
77%
Nah tudjatok ebbol mi lesz. Megszuli,nagymama nevelje kinkodjon vele,ejszakazzon stb, o meg eli eletet a haverokkal, ahogy eddig. Hiszen tini, ennek van itt az ideje, de a gyereket le fogja nagy esellyel passzolni. En sem vallalnam. Az en gyereke csak 11,de mar beszeltunk errol, es el is mondtam,latja az ocsivel milyen mehez, akkor szuljon ,ha o vallalja, en nem nevelek fel nyugdij fele meg 1 gyereket. Mar alig varjuk a ferjemmel,hogy ujra kettesben legyunk, elkoltozunk furdovaros melle,gyogyvizhez es utazgatni fogunk a vilagban,wgy ledolgozott elet utan,meg messze van,van az ocsivel egy jo 10 evunk meg, de utana az hetszentseg, hogy pihenni szeretnek. Probald meggyozni,h ennek nincs itt az ideje.
2024. júl. 27. 20:29
 47/129 anonim ***** válasza:
3%
Gonosz leszek: én beszereznék abortusztablettát, és bekeverném a reggeli kakaójába... aztán lehet vele beszélgetni a vetélés görcsei közt, hogy sokkal jobban járt, mert egy terhesség és szülés ezerszer rosszabb
2024. júl. 27. 20:36
 48/129 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem pusztán gonoszság, 47-es, hanem olyan szintű ostobaság és aljasság, mellesleg börtönnel büntethető bűncselekmény, hogy a képernyő nem bírja el!
2024. júl. 27. 20:51
 49/129 anonim ***** válasza:
21%
Nahát ezt a válaszodat, 43-as, mutasd meg a 17 éves gyerekednek, és remélhetőleg az érettségije nyarán úgy sarkonfordul, hogy többet nem látod.
2024. júl. 27. 20:54
 50/129 anonim ***** válasza:
28%
inkább, minthogy odapotyogtasson!
2024. júl. 27. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!