8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/129 anonim ***** válasza:
81%

Törvényileg hiába fiatalkorú még, megtarthatja, nem kötelezheted abortuszra.

Elmondanám neki, hogy mi fog rá várni és hatnék rá, hogy abortusz legyen. Amennyiben nem hajtható, segíteném őt, egy feltétellel. Amint bölcsődébe adható a gyerek, be kell fejezze az iskolát és el kell menjen dolgozni.

Ha nem kel a gyerekhez, nem foglalkozik vele, rám hárítja, szórakázni megy hajnalok hajnalán, vagy nem telejsíti a sulit, munkát, hogy eltudja tartani a családját, kitenném otthonról és mehet anyaotthonba.

Megadnám az esélyt neki. De ha eljátsza, oda megy a gyerekem az unokámmal ahova akar, de engem nem fognak kihasználni.

Blablabla, igen szívtelen vagyok. Nem érdekel. Nem én akartam a gyereket.

júl. 27. 16:22
 12/129 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, akik itt azt írják, "nem ölheted meg az unokád".

És ha nekem nincs pénzem még egy gyereket eltartani?

júl. 27. 16:24
 13/129 anonim ***** válasza:
78%

12

Az őket nem érdekli. :D Szerintük a csóró nélkülöző gyerek az mindig boldog felnőtt lesz. Nem egy öngyilkos jelölt drogos-alkoholista...még véletlenül sem.

júl. 27. 16:26
 14/129 anonim ***** válasza:
7%
Tartásdíj, családi pótlék, ilyen-olyan segítség (használt ruhák, cuccok) igénybevétele, plusz nadrágszíjmeghúzás: annyira azért nem kerül sokba egy csecsemő.
júl. 27. 16:28
 15/129 anonim ***** válasza:
94%
Megkérdezném tőle, hogy hol és miből tervezi felnevelni a gyereket.
júl. 27. 16:28
 16/129 anonim ***** válasza:
95%

"annyira azért nem kerül sokba egy csecsemő"

Oké, de 100%, hogy a gyerek még évekig nem fog dolgozni.

júl. 27. 16:31
 17/129 anonim ***** válasza:
80%
14es nehogy már a kérdezőnek jusson kevesebb mert a kedves lánya felelőtlen.. megmondanám neki hogy oké, akkor segítek pakolni az albérletbe, hiszen gondolom nem más kontójára akar felnőttest játszani. a gyerek 1 éves korában mehet közmunkára, majd abból a 60 ezerből plusz 32 ezer gyes családiból meg az esetleges 10-15 ezer gyerektartásból futni fog neki mindent albérlet pelenka étel rezsi.
júl. 27. 16:34
 18/129 anonim ***** válasza:
16%
Az anyja 18 éves korától dolgozhat. Hát nyomorognak egy ideig, de ezt választotta. Onnantól már nem muszáj a nagyszülőnek besegíteni, ez az ő döntése.
júl. 27. 16:36
 19/129 anonim ***** válasza:
17%
Remélem, nincs gyereked, 17-es!
júl. 27. 16:37
 20/129 anonim ***** válasza:
88%

18as előtte se muszáj. a lányát köteles eltartani minimum szinten 18 éves koráig, de a gyereket nem.

Ha a lányt nem érdekli miből és hogy oldaná meg ezt az anyja, a kérdezőt se érdekelje a lánya hogy oldja meg egyedül szépen.

júl. 27. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!