Szülje csak meg, ha annyira akarja. Aztán amikor 18 lesz, kirakhatod a lakásból meg a gyerekével együtt is és úgy élnek ahogy akarnak.
júl. 27. 16:39
22/129 anonim válasza:
19es, de van de nem olyan buta felelőtlen gyerek aki az én pénztárcámra szaporodik. értem én hogy te mosolyogva neveled majd a 10 unokádat és tartod el a gyereked 30 éves koráig, én nem. Ha akarnék még gyereket, szülnék magamnak.
Aki felnőttest játszik legyen is felnőtt, költözzön, tartsa el magát, ne anyu pénzére játsszon.
júl. 27. 16:40
23/129 anonim válasza:
Ezért kell leultetni a gyereket és megkérdezni azokat, amiket felsoroltam. Sokszor fogalmuk nincs róla ebben a korban, hogy mi mivel jár.
júl. 27. 16:41
24/129 anonim válasza:
21es a gyereket be se kell engednie a lakásba. Ha a hercegnőnek nem tetszik mehet anyaotthonba.
júl. 27. 16:43
25/129 anonim válasza:
"Az anyja 18 éves korától dolgozhat"
Ugyan már, ki vesz fel egy 18 éves, max. érettségizett kisgyerekes anyukát dolgozni? Senki.
Esetleg gyárba 3 műszakba, esetleg, akkor meg ki fog mindennap vigyázni a gyerekére, míg dolgozik, ki fogja hozni-vinni pviba-bölcsibe?
A nagyi nyilván.
júl. 27. 16:44
26/129 anonim válasza:
25ös dehogy a nagyi. majd a kisasszony fizet bébiszittert ha nem tudja megoldani. A nagyi is dolgozik a legtöbb esetben, oldja meg azt aki akarta a gyereket.
És ezért nem kell engedni hogy a nagyi nagyi nyakára pujáljon mert sose szabadul meg tőlük, a hercegnő beteszi a popsiját a készbe.
Nem. ha gyereket akar, nőljön fel, kezdjen önálló életet.
júl. 27. 16:48
27/129 anonim válasza:
14! Az ugye megvan, hogy nem marad örökre csecsemő?
júl. 27. 16:57
28/129 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle hol és miből fogja eltartani. Tudatosítsd benne, hogy te nem tudod anyagilag támogatni.
júl. 27. 16:58
29/129 anonim válasza:
Mennyi gonosz ember gyűlt ide! Ti hírből se ismeritek azt a jelenséget, hogy egy anya szereti a gyerekét és a bajban segít neki? Nyilván titeket se szeretett az anyátok, csak ilyen módon tudott ez így alakulni.
júl. 27. 17:58
30/129 anonim válasza:
29es ha a lány nem szereti annyira az anyját hogy ne akasszon plusz terhet a nyakába akkor miért vár szeretetet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!