8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 anonim ***** válasza:
26%
Szülje csak meg, ha annyira akarja. Aztán amikor 18 lesz, kirakhatod a lakásból meg a gyerekével együtt is és úgy élnek ahogy akarnak.
júl. 27. 16:39
 22/129 anonim ***** válasza:
84%

19es, de van de nem olyan buta felelőtlen gyerek aki az én pénztárcámra szaporodik. értem én hogy te mosolyogva neveled majd a 10 unokádat és tartod el a gyereked 30 éves koráig, én nem. Ha akarnék még gyereket, szülnék magamnak.

Aki felnőttest játszik legyen is felnőtt, költözzön, tartsa el magát, ne anyu pénzére játsszon.

júl. 27. 16:40
 23/129 anonim ***** válasza:
92%
Ezért kell leultetni a gyereket és megkérdezni azokat, amiket felsoroltam. Sokszor fogalmuk nincs róla ebben a korban, hogy mi mivel jár.
júl. 27. 16:41
 24/129 anonim ***** válasza:
43%
21es a gyereket be se kell engednie a lakásba. Ha a hercegnőnek nem tetszik mehet anyaotthonba.
júl. 27. 16:43
 25/129 anonim ***** válasza:
79%

"Az anyja 18 éves korától dolgozhat"

Ugyan már, ki vesz fel egy 18 éves, max. érettségizett kisgyerekes anyukát dolgozni? Senki.

Esetleg gyárba 3 műszakba, esetleg, akkor meg ki fog mindennap vigyázni a gyerekére, míg dolgozik, ki fogja hozni-vinni pviba-bölcsibe?

A nagyi nyilván.

júl. 27. 16:44
 26/129 anonim ***** válasza:
70%

25ös dehogy a nagyi. majd a kisasszony fizet bébiszittert ha nem tudja megoldani. A nagyi is dolgozik a legtöbb esetben, oldja meg azt aki akarta a gyereket.

És ezért nem kell engedni hogy a nagyi nagyi nyakára pujáljon mert sose szabadul meg tőlük, a hercegnő beteszi a popsiját a készbe.

Nem. ha gyereket akar, nőljön fel, kezdjen önálló életet.

júl. 27. 16:48
 27/129 anonim ***** válasza:
74%
14! Az ugye megvan, hogy nem marad örökre csecsemő?
júl. 27. 16:57
 28/129 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg tőle hol és miből fogja eltartani. Tudatosítsd benne, hogy te nem tudod anyagilag támogatni.
júl. 27. 16:58
 29/129 anonim ***** válasza:
15%
Mennyi gonosz ember gyűlt ide! Ti hírből se ismeritek azt a jelenséget, hogy egy anya szereti a gyerekét és a bajban segít neki? Nyilván titeket se szeretett az anyátok, csak ilyen módon tudott ez így alakulni.
júl. 27. 17:58
 30/129 anonim ***** válasza:
79%
29es ha a lány nem szereti annyira az anyját hogy ne akasszon plusz terhet a nyakába akkor miért vár szeretetet?
júl. 27. 18:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!