Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most jogosan érzem így magam?

Most jogosan érzem így magam?

Figyelt kérdés

Van már 2 gyerekünk, tervezetten.

4 és 2 évesek.

A 2.szülés óta küzdök a nőgyógyászokkal és a fogamzásgátlókkal. Ennek az lett az eredménye, terhes lettem.

Nem akarom megtartani, férjem támogat az abortuszban. El is kezdtem a folyamatot.

Anyós itt "nyaralt" 3 napot. A reggeli rosszullétekből levágta, hogy terhes vagyok. Elmondtuk így neki, hogy igen, de nem tartjuk meg.

Már itt kiakadt, mert megöljük az unokáját.

Felhívta anyámat,elmesélte neki az egészet. Most a 2 anya nekem esett. Hogy lehetek ilyen önző, stb.

Elmondtuk nekik, hogy 2 gyereket terveztünk, 2 gyerekre rebdezkedtünk be. Én nem akarok több időt itthon tölteni, vissza szeretnék menni dolgozni.

Emellett nem szeretnénk üres zsebbel az életre bocsátani a gyerekeket. Elég lesz kettőt elindítani.

Most én vagyok a főellenség mindkettőjüknél. Mert semmivel nem vagyok különb ha elvetetem, minthamár a meglévőket folytanám vízbe.

Férjem mellettem áll, hazazavarta az anyját. En anyámmal vesztem össze.

Tényleg átlag felett élünk. Pénzünk is van bőven. A ház is hatalmas.

De én nem tudnék mégegyszer egy terhességet/szülést átélni. A pelenkázás, hányás/f.sás korszak is örülök, hogy elmúlt.

Emellett oké, most megtehetnénk, de ki tudja, mit hoz a holnap.....

Valóban én lennék önző és meg kellene tartanom?

2023. aug. 12. 08:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%

Felnőtt ember vagy, neked van jogod dönteni ebben a kérdésben egyedül/férjeddel.

Lehet hazugságokat kitalálni, hogy leszálljanak rólad, de nevetséges szerintem. Azért szálljanak le, mert felfogták hogy véleményük lehet, de az sem feltétlenül érdekel bárkit.

Én egyszer elmondanám világosan ezt és utána ha nem tudják elfogadni és piszkálódnak, szemétkednek akkor nem keresném őket. Majd lenyugszanak.

2023. aug. 12. 14:14
 22/35 anonim ***** válasza:
36%
Használjatok latex mentes óvszert és akkor legközelebb nem kell elvenni még egy gyerek életét. Bár nekem fura hogy ennyi idő alatt ezt egy nőgyógyász se javasolta még....
2023. aug. 12. 14:43
 23/35 anonim ***** válasza:
41%
22...engedd el, nem fogja megérteni. Felnőtt nő, elvileg tervezetet van már 2 gyereke...tudta hogy problémás a védekezés de mégis felelőtlenül szexelt mikor benne volt a pakliban hogy terhes lesz...innentől az ő baja.
2023. aug. 12. 14:45
 24/35 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem miért hiszi még mindig bárki, hogy köze van egy másik nő méhéhez..én anyósodat és saját anyámat is elküldtem volna melegebb éghajlatra, mivel egyiknek sincs semmi köze se beleszólása.
2023. aug. 12. 16:39
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

24es, hát ha a lányom olyan buta hogy 2 gyerekes felnőtt nőként képtelen megfelelően védekezni ha nem akar gyereket, akkor had mondhassam már el a véleményemet.

Lehet bánt téged, de szólásszabadság van.

2023. aug. 12. 16:48
 26/35 anonim ***** válasza:
91%

Elnézést #25, nem korábbi válaszoló vagyok. Mielőtt szólásszabadságra hivatkozva leírja a véleményét, amihez joga van, legalább annyival tisztelje meg a másik felet is, hogy olvas!

A kérdező leírta, hogy az orvos biztosította a gyógyszer hatékonysága felől. Kinek higgyen, ha nem az orvosnak? Az orvos tévedett. Miért is a kérdező a "buta"?

2023. aug. 12. 17:20
 27/35 anonim ***** válasza:
65%

25#

A vélemény olyan mint a seggluk.

Mindenkinek van, csak nem mindenki kívàncsi a másikéra..😉

Amellett meg rohadtul nincs joga semmihez sem, neked sem, föleg beleszólni, csak mert az anyja vagy az anyósa. 😉

2023. aug. 12. 17:28
 28/35 anonim ***** válasza:
25%

Attól mert itt leírjátok még 820x, hogy kinek mihez van joga, attól a szülők még úgyis el fogják nekik mondani, amit akarnak.

Oldják meg családon belül, nem kell ehhez a gyakori népe.

2023. aug. 12. 18:28
 29/35 anonim válasza:
70%

Mindkettőt elküldtem volna a búsba! Felnőtt ember vagyok, a férjemen kívül senkinek semmi köze a méhem tartalmához, se ahhoz mit kezdek vele.

„Mert semmivel nem vagyok különb ha elvetetem, minthamár a meglévőket folytanám vízbe.”

Mondjuk ilyen végtelenül korlátolt, iszonyat tudatlan és buta emberrel sem sűrűn tartanám a kapcsolatot, aki egy lapon említ egy megszületett, kifejlett, érző gyereket egy néhány hetes fejletlen embrióval és még a magánéletembe is bele akar pofázni. Rémisztő milyen emberek vannak.

2023. aug. 13. 19:39
 30/35 anonim ***** válasza:
75%

"Felhívta anyámat,elmesélte neki az egészet. Most a 2 anya nekem esett. Hogy lehetek ilyen önző, stb."

Fffuuu itt szakítanám meg mindkettővel a kapcsolatot legalább egy időre. Mit képzelnek magukról? Különösen az anyósod.

2023. aug. 14. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!