Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Jogosan érzem hülyén magam,...

Jogosan érzem hülyén magam, amiért rákérdeztem?

Figyelt kérdés
Egy bababoltban vásároltam mindent, most az 50ezres babaágynál rákérdeztem nincs e valami törzsvásárlói kupon, vagy bármi, mert a 95ezres babakocsi vételnél még 5%is jó ha elengednek, a válasz az volt, hogy ajándék jár, ennek is nagyon örülünk, de picit így utólag, ,hülyén" érzem magam amiért rákérdeztem ,bár azzal vígssztalom magam, hogy ez mégiscsak egy havi fizetés..
2014. márc. 4. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
dehogy! ne érezd magad hülyén! én is rákérdeztem volna
2014. márc. 4. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad emiatt rosszul.

Kérdezni miért lenne bűn vagy kellemetlen?

Én is rákérdeztem volna, hogy van-e valamilyen kedvezmény- ilyen helyeken szerintem ez megszokott.

2014. márc. 4. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Tuti sokan rákérdeznek, érdeklődni lehet! Emiatt soha ne érezd magad hülyén :)
2014. márc. 4. 11:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok :)
2014. márc. 4. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad rosszul, teljesen természetes, hogy az ember spórolni próbál, hiszen csillagászati összegeket lehet otthagyni egy-egy bababoltban.

Már csak azért is jogos a kérdés, mert pl. a baba magazinokban szokott lenni különféle kupon, amit be lehet váltani pl. a Brendonban.

2014. márc. 4. 12:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma vettük át a babaágyat..ajándék semmi,hát rákérdeztem,hogy hát akkor kapok e ajándékot,elvileg pénteken megyünk a babakocsiért,akkor kapunk egy "nagyobb"ajándékot,kíváncsi leszek rá..
2014. márc. 5. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
DEhogy érezd magad hülyén. A Brendonba van kártya ami minden valamennyi ft után kapsz valami pontot ami ft-nak felel meg, így lehet gyűjtögetni. Szóval van ahol igenis van kártya. Bár ha kaptok valami ajándékot az is tök jó, kérdés az mit adnak? Pl vízhőmértőt vagy játszószőnyeget :)mert nem mindegy :D
2014. márc. 6. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Látszik h nem vagy zsidó.
2014. márc. 7. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
en is mindig kerdezem a kuponokat,az akciokat,a torzsvasarloi kartyat!nincs ebbe semmi gaz!!!nyugi )))
2014. márc. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!