Jogosan nem köszönnek nekem az ilyen évfolyamtársaim az iskolában?
Akikkel bár még soha nem beszéltem, főleg élőben, szóban nem, de olyan órákon, ahol több osztály van összevonva pl. testnevelés vagy németóra, egy csoportban vagyok velük (mindegyik órából van 3 egy héten).
Ha még nem beszéltem velük nem is tekinthetőek ismerősnek, és jogos, hogy elmennek mellettem köszönés nélkül?
És te köszöntél már nekik? Mert ha a válasz nem, akkor ne a jogos nem jogos kérdésen pattogj.
Ha te szoktál nekik köszönni, de keresztülnéznek rajtad akkor bunkók.
Nem tudom ki irkálja ki folyton ezeket a köszönős kérdéseket, de erőt vehetne magán és odaböföghetne egy "csá"-t az osztálytársainak végre.
Amúgy meg jó a logikád. Ők se köszönnek, akkor én se. Zseniális, mert valóban az ég szakadna le és törne darabokra, ha köszönnél.
Én se köszönök olyanoknak akikkel még egy szót se beszéltem,ennyi erővel köszönjek annak az 1000 embernek akik a sulimba járnak?
Ha már legalább egyszer beszélgettünk akkor köszönök neki,illetve ha rámköszön akkor vissza köszönök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!