Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jogosan nem köszönnek nekem...

Jogosan nem köszönnek nekem az ilyen évfolyamtársaim az iskolában?

Figyelt kérdés

Akikkel bár még soha nem beszéltem, főleg élőben, szóban nem, de olyan órákon, ahol több osztály van összevonva pl. testnevelés vagy németóra, egy csoportban vagyok velük (mindegyik órából van 3 egy héten).

Ha még nem beszéltem velük nem is tekinthetőek ismerősnek, és jogos, hogy elmennek mellettem köszönés nélkül?

2014. febr. 15. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi erõvel te is kõszõnhetnêl nem?
2014. febr. 15. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

És te köszöntél már nekik? Mert ha a válasz nem, akkor ne a jogos nem jogos kérdésen pattogj.

Ha te szoktál nekik köszönni, de keresztülnéznek rajtad akkor bunkók.

2014. febr. 15. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam, de ők se köszöntek nekem még egyszer se.
2014. febr. 15. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te sem köszönsz, akkor nem várhatod el, hogy ők köszönjenek. Mi alapján várod el azt, hogy mások köszönjenek előbb?!
2014. febr. 15. 16:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvárni, csak totál keresztülnéznek rajtam és ez rosszul esik.
2014. febr. 15. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha legközelebb köszönnél nekik ha visszaköszönnek akkor innentől köszöntök egymásnak,ha nem akkor nem kell köszönni.
2014. febr. 15. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki irkálja ki folyton ezeket a köszönős kérdéseket, de erőt vehetne magán és odaböföghetne egy "csá"-t az osztálytársainak végre.

Amúgy meg jó a logikád. Ők se köszönnek, akkor én se. Zseniális, mert valóban az ég szakadna le és törne darabokra, ha köszönnél.

2014. febr. 15. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se köszönök olyanoknak akikkel még egy szót se beszéltem,ennyi erővel köszönjek annak az 1000 embernek akik a sulimba járnak?

Ha már legalább egyszer beszélgettünk akkor köszönök neki,illetve ha rámköszön akkor vissza köszönök :)

2014. febr. 15. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem köszönnék. Attól még, hogy egy csoportba vagyunk testnevelésen, egy teljesen ismeretlen csávó, akivel egy szót sem váltok. Mi alapján köszöngetnék neki? Esetleg akkor, ha ő valami miatt elkezdene.
2014. febr. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!