Miért nem köszönnek vissza?
Miért van az ha találkozok a bátyám haverjaival és én köszönök nekik ők csak motyognak valamit és összevissza cikázik a szemük csak az én szemembe nem tudnak nézni?!Olyan idegesítő ez,hogy nem köszönnek,meg ,hogy nem néznek a szemembe! De vajon miért van ez?:O
Köszi,a válaszokat!!
Zavarba hozod őket:D
Mikor motyognak valami köszönésszerűt mondanak vagy csak úgy motyognak??
Köszönöm a válaszokat akkor megvárom,hogy köszönjenek,ha meg nem csak akkor köszönök.
19:56 valami szia féleséget vagy hy-t mondanak,de úgy,mintha nem lenne hangjuk.
Pl.: múltkor anyuval találkoztunk velük-szintén nem köszöntek- és végig anya szemébe néztek,és ha bele néztem erősen a szemükbe elkapták a tekintetüket...eléggé idegesítő....
Hmm...
Érdekes,csak a Te szemedbe nem néznek?!
Nem értem...csak azt tudom mondani,hogy zavarba hozod őket.
Ezen Te nem tudsz változtatni.
Esetleg nem történt valami, esetleg beégtek előtted vagy ilyesmi,vagy valami rosszat tettek ellened és nem tudnak a szemedbe nézni?!
Vagy lehet, nem tetszel nekik és azt gondolják hogy akarsz tőlük valamit ők meg ezt kerülik (igen,vannak ilyen idióta,fura gondolkodású fiúk)
Vagy épp lehet,hogy tetszel nekik és ezért hozza zavarba őket ha köszönsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!