Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem köszönnek vissza?

Miért nem köszönnek vissza?

Figyelt kérdés

Miért van az ha találkozok a bátyám haverjaival és én köszönök nekik ők csak motyognak valamit és összevissza cikázik a szemük csak az én szemembe nem tudnak nézni?!Olyan idegesítő ez,hogy nem köszönnek,meg ,hogy nem néznek a szemembe! De vajon miért van ez?:O

Köszi,a válaszokat!!

2010. aug. 22. 11:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit,hogy teljes zavarban vannak,szóval vagy nagyon bunkók vagy valami más...:$
2010. aug. 22. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és lány? Ha igen, akkor pillanatnyilag nem tudnak mit kezdeni veled. Nem lehetsz már gyerek, de még nem néznek nőnek. Próbálj velük haverkodni, hisz a tesód barátai, akár a te barátaid is lehetnek. Most még nem tudnak mit kezdeni veled. Fiú nem lehetsz, mert akkor egyszerűen "leugatnának" és nem motyognának köszönés helyett.
2010. aug. 22. 11:49
 3/11 A kérdező kommentje:
én 14 lány ők 15 fiú
2010. aug. 22. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha Te lány vagy, akkor nem Neked kell előre köszönni! Köszönjenek előbb a fiúk Neked!!!
2010. aug. 22. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Utolsónak igaza van. Egy lány ne köszönjön előre a fiúknak. Biztos meglepetésükben nem köszönnek vissza.
2010. aug. 22. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
A 12:38-as vagyok. Neked csak akkor kell előre köszönni, ha idős emberekkel találkozol. Egyébként én is fiú vagyok és 22 évvel idősebb, mint Te, de ha találkoznánk, nem várnám meg, amíg Te köszönsz előre.
2010. aug. 22. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Zavarba hozod őket:D

Mikor motyognak valami köszönésszerűt mondanak vagy csak úgy motyognak??

2010. aug. 22. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat akkor megvárom,hogy köszönjenek,ha meg nem csak akkor köszönök.

19:56 valami szia féleséget vagy hy-t mondanak,de úgy,mintha nem lenne hangjuk.

Pl.: múltkor anyuval találkoztunk velük-szintén nem köszöntek- és végig anya szemébe néztek,és ha bele néztem erősen a szemükbe elkapták a tekintetüket...eléggé idegesítő....

2010. aug. 22. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Hmm...

Érdekes,csak a Te szemedbe nem néznek?!

Nem értem...csak azt tudom mondani,hogy zavarba hozod őket.

Ezen Te nem tudsz változtatni.

Esetleg nem történt valami, esetleg beégtek előtted vagy ilyesmi,vagy valami rosszat tettek ellened és nem tudnak a szemedbe nézni?!

Vagy lehet, nem tetszel nekik és azt gondolják hogy akarsz tőlük valamit ők meg ezt kerülik (igen,vannak ilyen idióta,fura gondolkodású fiúk)

Vagy épp lehet,hogy tetszel nekik és ezért hozza zavarba őket ha köszönsz nekik.

2010. aug. 22. 20:37
 10/11 A kérdező kommentje:
20:37-s nem tudom,hogy más szemébe néznek vagy nem néznek-e ,de az enyémbe nem...De köszi a választ!
2010. aug. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!