Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is így? Jogosan érzem...

Van más is így? Jogosan érzem magam szörnyetegnek az érzések miatt?

Figyelt kérdés

Holnap töltöm a 12.hetet.

Van egy két és féléves fiam. Ő meglepi baba volt ahogy a kistesó is de igazából sose védekeztünkal a terhesség ellen és nem is bánjuk. De most hogy telik az idő egyre jobban érzem azt bár védekeztünk volna mert nekem nem fog menni két kicsivel. Úgy érzem nem leszek alkalmas két gyerkőc mellé.. Annyira szörnyen érzem magam e miatt. Hogy juthat olyan az eszembe bár ne lennék várandós mikor úgy örültem a pozitív tesztnek.. :(

El fog múlni? Ugye el? Utálom magam! :(

2014. nov. 20. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hormonok játszanak csak veled, azonkívűl még mindig tarthat a sokk, hogy terhes vagy. Még akkor is sokkoló, ha az ember tervezi, hát még akkor, ha tulajdonképpen csak a természetre bízza: vagy jön, vagy nem.

Én is terhes vagyok és sokszor elgondolkodok én is, hogy vajon menni fog e kettővel-nekem is a második babám lesz.

Pedig mi aztán terveztük, sajnos a 2. babának 3x kellett nekiállni, mire megmaradt. (2x vetéltem) Még ma se tudom elhinni, hogy jön, pedig már csak egy hónap van hátra.

Hihetetlen, hogy két kisgyerek anyukája leszek és néha azt gondolom, hogy nem fog menni kettővel, egyel is alig bírunk:D

Fel a fejjel, menni fog az, hidd el!

35hkm

2014. nov. 20. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom egyelore milyen lehet masodik babat varni, mivel mi az elsot varjuk. Nalunk is meglepi baba volt, mivel vedekezes mellett pottyant be. Amikor meglattam a pozi tesztet en lesokkoltam, kb fel orat szolni nem tudtam a paromhoz, pedig o majd kiugrott a borebol mikor meglatta. Ez a sokk nekem 2 hetet tartott. Morbidnak tartottam hogy egy elet novekszik a pocakomban. Pedig szerettunk volna gyereket de csak 1-2 ev mulva. Teljesen tavol allt tolem az anyasag fogalma. Aztan meg egy honap es megszuletik a kisfiunk. Ha tervezett baba lett volna sem orulnek neki jobban, erossen varjuk mindketten, es o meg meg sem szuletett, de maris a legfontosabb szamomra O. Tudom, hogy nem ugyanaz a helyzet nalad es nalam, de csak azert irtam le peldakent, mert szerintem nem lehet "nem szeretni" a benned fejlodo eletet.:) Megbekelsz te is majd a gondolattal, es gondolj arra hogy milyen gazdag anyuci leszel:) Fel a fejjel es boldog babavarast!:)
2014. nov. 20. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Először is gratulálok és sajnálom a két kisangyalt.. :(

Azt hittem hogy csak én vagyok ilyen fura hogy az idő elteltével elkezdek parázni. Remélem azért tényleg me

menni fog. Mert hát mennie kell!! :)

2014. nov. 20. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak az első időszak nehéz, amíg baba a picike. Utána kb. 2 éves kortól már totál jól elvan egymással a 2 gyerek (kivéve amikor úgy kell szétválasztani őket :-) ). Nálunk egy 5 és egy 2 éves van, most már gyönyörűen eljátszanak egymással, a nagy tanítgatja a kicsit.

Benned valszeg a hormonok dolgoznak, de hidd el, amint megszületik a csöppség ugyanúgy fogod imádni, mint a nagyot.

2014. nov. 20. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már megszületik, mindegy, hogy mit gondolsz, majd csinálod, ahogy tudod. Szerintem senki nem tud felkészülni 2-3 gyerekre, akik egyszerre kicsik. Az bizony 1-2-3-4 év napról napra túlélés és csak a gyerekekről szól, de ha már van egy gyereked, tudod, hogy milyen gyorsan elmegy az idő. Majd megoldod, ha megérkezett, de ne agyalj előre, csak váárd :)
2014. nov. 20. 08:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat! :)

Van még időm felkészülni! :)

2014. nov. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!