Nagyon fáj a fogam, aludni sem tudtam, el küldtek a
fogaszatrol, jogosan?
1/14 A kérdező kommentje:
De a várandósok sürgősségi esetnek számítanak elvileg, fizettem is volna nagyon szivesen, mert elviselhetetlen a fájdalom, de még fel sem ajánlotta ezt a lehetőséget, csak el hajtott.
Szinte minden városban van 0-24 fogászat. Ha fizetnél is, ahogy ìrod, egy ilyen rendelőből biztosan nem küldenének el. A rendelési idő pedig az orvos munkaideje, ami bizony lejár. A körzet pedig ha úgy tetszik, a munkaterülete. A várandósság pedig egy állapot.
2014. júl. 15. 08:59
Nálunk nincs 0-24ben fogászati ügyelet, éjjel egyáltalán nincs, hétvégén van, de csak délelőtt! De itt is úgy van,hogy ha nem a körzetbe tartozol akkor fizetned kell DE ellátnak! Mellesleg nagyon nem mindegy,hogy egy kismama mennyi erős gyógyszert vesz be, márpedig egy erős fogfájásra nem elég egy algopirin.
2014. júl. 15. 09:23
4/14 A kérdező kommentje:
Én megértelek, nem is nagyon értem az itt válaszolókat, na mindegy. Egyik reggel nagyon elkezdett fájni a fogam. Nekiálltam fogorvost keresni. Vecsésen lakom. Megnéztem 2 maszekot, jövőhétre volt időpontjuk. Bementem a körzetibe, hiába mondtam, hogy fizetek, menjek délután és ingyen megcsinálják. Továbbmentem, beültem a kocsiba és találtam egy maszekot Pesten. Aki szerint vegyen be gyógyszert, hát terhesen nem így kéne kezelni. Egyébként ilyenkor előre szokták venni az ilyen eseteket, ezért volt furcsa nekem is. Viszont észrevettem, hogy terheseket nem szívesen látnak el, mert röntgenezni nem akarnak. Keress te is egy normálisat. Én szerencsére találtam, akibe volt annyi jó érzés, hogy egy terhes nőt, aki még gyógyszert se nagyon tud bevenni, nem hajt el, ha már ájuldozik a fájdalomtól. De gondolom ez emberség kérdése.
2014. júl. 15. 09:35
6/14 A kérdező kommentje:
Ki is törölték a hozzá szolásokat.. :-D köszönöm nektek, holnap meg oldodik a probléma egy magán orvossal, mert a körzeti hihetetlen buta...
7/14 anonim válasza:
Budapesten minden kerületnek van egy kerületi rendelő intézete, és ott ingyenesen, ilv. a maszekhoz mérten jóval olcsóbb áron dolgoznak .
Hogy mi támogatott ingyenes ,ki kell hogy legyen függesztve.
Én az intézet vezetője felé írásos panasszal élnék, és a maszek számláját benyújtanám.
Sajnos ilyen világban élünk,muszáj a sarkára állnia az embernek és hangot adnia az igazának.
Jó megoldás lenne ,ha beszabályoznák egy tól-ig árakba a maszekokat,mert pofátlanul sokat kérnek el.
Sok szerencsét ,remélem mostanra már megoldódott !
2014. júl. 16. 16:46
És még törölteti a nem tetsző válaszokat... :)
2014. júl. 16. 23:15
Az én válaszom nem volt trágár, nem használtam benne semmi sértő szót senkire, egyszerűen csak nem tetszett a kérdezőnek és töröltette.
Az a furcsa, h az oldal üzemeltető ezt hagyják. Akkor minek ez az oldal, ha csak azt szabad leírni, hogy "Igeeeeen, minden fogorvos szemét állat, a kismamának van igaza (ki másnak?)"
Tessék leírtam. Ugye, milyen hasznos a válaszom?
2014. júl. 17. 08:52
Egyébként az volt benne, hogy csak azért mert kismama nem jár különb ellátás, vagy kivárja a délutánt és akkor a körzeti orvos ingyen megcsinálja, vagy elmegy egy másik orvoshoz, mint magánbeteg, de akkor fizetős lesz.
Mondja már meg valaki, ez vajon miért lett töröltetve?
2014. júl. 17. 08:57
Kapcsolódó kérdések: