Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a fogam, aludni...

Nagyon fáj a fogam, aludni sem tudtam, el küldtek a fogaszatrol, jogosan?

Figyelt kérdés
Napok óta fáj a fogam,tegnap mire odaértem a körzeti fogdokihoz,lelépett és a helyettesítő orvos is elküldött, mert továbbképzésre kelett mennie.másik fogorvost is meg kérdeztem,de el küldött, hogy nem oda tartozom es nem látnak el, pedig momdtam hogy kismama vagyok. Jogosan küldtek el? Nagyon szenvedek.. A saját körzeti meg csak délután rendel.. Megtehetik ezt egy várandóssal??

2014. júl. 15. 08:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Talán, mert nem ilyen stílusban írtad, egyébként a kérdező és én is, akit valószínűleg lepontoztál, írtuk, hogy fizettünk is volna, de elhajtottak. Nemcsak a kismamáknál, hanem sima betegeknél is úgy volt régen, hogyha fájt előre vették, de ő is azt tapasztalta, hogy nem. Csak ha nem vagy terhes, bevehetsz egy bivalyerős gyógyszert, amivel kibírod délutánig, viszont terhesen ezt nem teheted meg. Érted? Nem kivételezést akartunk, fizettünk volna, sőt ő is és én is maszeknál kötöttünk ki, csak szenvedni nem akartunk.
2014. júl. 17. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Terhesen is lehet bevenni gyógyszereket, pont az ilyen helyzetek miatt. Nekem is kellett, mikor pl vesemedence gyulladásom volt 5 hónaposan. Lázat is kellett csillapìtani. Még antibiotikumot is kellett szednem, várakozni is kellett. Túléltem, a gyerek is azóta már ovis. Nem értem miért kell a hattyú halálát előadni.
2014. júl. 17. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a hattyú halálát játszom, antibiotikum van amit lehet szedni terhesen, fájdalomcsillapítót csak gyengét pl. algopyrint lehet, ami egy gyulladt fogra semmit nem ér.
2014. júl. 17. 14:54
 14/14 anonim válasza:

Ha nagyon fáj elérte a fogideget a szuvasodás,és akkor elkerülhetetlen az ideg kezelés.

Amíg nem jutsz el orvoshoz minden étkezés után fogmosás,öblögetés antibakteriális öblögetővel ( Corsodyl szájvíz) ,nekem Algoflex forte bevált.

Esténként érdemes egy hűtőzselét( vagy bármilyen mirelites zacsit ) a fél arcodra tenni,nehogy a gyulladás átterjedjen a gyökércsatornára.

Nagy felelőség ajánlani fogorvost,mert olyan mint a fodrász,nőgyógyász ,mindenkinek más lesz jó. Nos olyat hogy a fogorvos szuper jó, a technikusa szép koronákat készít és még árban is megfizethető ritka,mit a fehér holló.

Biztos lehet részletre.

Én ide járok

Dr. Tasnádi Nóra

[link]

2014. júl. 17. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!