Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jogosan mondja a...

Szerintetek jogosan mondja a magáét a férjem?

Figyelt kérdés
97.000-100 ezer forint között mozog a havi keresete, ezen felül ketten együtt még 150.000Ft néha 180.000Ft körül keresünk még plusz munkával, de számoljunk csak 150.000Ft-tal, én kapok gyest+ családit 2 gyerekre 52.250Ft-ot. A számláink befizetéseink havi szinten 150.000Ft-ot tesznek ki, ezen kívül a benzin,cigi, kaja, pelenkák stb. 5-en élünk ennyi pénzből! Most rosszul ment ebben a hónapban mert a plusz 150 kiesett ilyen még nem volt. Tegnap azt mondta, hogy mi az, hogy ennyi pénzből nem tudunk kijönni 3 felnőtt+2 gyerek?! Mintha én tehetnék róla, hogy nincs pénz, hogy elfogy hamar, pedig magamra semmit nem költök, nem szórom a pénzt!

2013. ápr. 18. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a megoldás, hogy mondja a magáét valaki a házasságban. Hanem az, hogy leírjuk több hónapon keresztül mennyi a bevétel, mire-mennyit adunk ki, és akkor látjuk, mire mennyi kell, és bizony hol lehet spórolni. Nem vádaskodni kell, hanem költségvetést készíteni, ha kell papíron, hogy jól lehessen látni, mire megy el.
2013. ápr. 18. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:

A másik felnőtt semmit se ad a rezsibe, kajába? Cigi mindenképp felesleges, ha nagyom muszáj, fektessetek be elektromos cigibe, nem tudom mennyire lehet az autót lerakni, ha mindenképpen kell a kocsi, akkor a benzinen nem nagyon lehet spórolni. Esetleg adjátok el a kocsit és vegyetek egy dízelt.

Pelenka, kaja kell. Gondolom pelenkából se a legdrágábbat veszed. Ha van a közeletekben Auchan, holnaptól 2190 Ft lesz a Happy pelenka, olcsó és jó minőség.

Nekem azt mondta a párom, hogy hogy lehet, hogy nem tudok spórolni. Én kapok családival+gyed 100 ezer körül, ő keres 110 ezer körül. Ebből az albérlet havi 75-80 ezer. 2 gyerekem van, 3 éves, 22 hónapos. 3 évesemnek még éjszakára kap pelust, de most már azt is elhagyjuk, sokat jelent, ha csak 1 gyereknek kell pelenka. A maradék pénz el is megy kajára, gyógyszerek ha éppen kell, a fiamnak most szemüveget kell csináltatni. Szóval nem nagy lábon élünk, de megvan minden ami a hétköznapokra kell, persze úgy, hogy magamnak szinte semmit se veszek, csak higiéniai dolgokat. De azt mondja a párom, miért nem tudok havi 20-30 ezret félretenni? Úgyhogy szerintem nem volt jogos az, amit a párod mondott.

2013. ápr. 18. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekik ez a legkönnyebb. Sokszor megkapom én is.3 gyerekünk van,nekem a Gyes jár+családi p. Ő 140 ezret keres.Add össze,nem nagy összeg.Hitelünk nincs,ennyiből jobb,kb. 65 ezer a havi rezsim.De ugye ezen felül mindig kell a gyereknek hol cipő,hol szandál,ünneplő cipő,kinövik a nadrágot.. most ez most az.Megveszem nekik.. a pénz elillan, a férjem meg számon kér,és jön a vita.Ép a múlt hónapban közöltem vele,ezentúl ő kezeli a pénzt,vigye magával a csekkeket,munka előtt be lehet fizetni,de adom a vásárló listát,és majd kiderül Ő hogyan oldja meg,hogy jusson is meg maradjon is. :/ Rohadt nehéz,de nem tudják,mert nem ők kezelik ezeket a dolgokat.Naná,hogy rosszul esik neki,mikor hazajön,és belenéz a pénztárcába..nekem is .. higgye el..de jobb nem lesz,ha még vitázunk is rajta.Bár ez tényleg úgy van,hogy azért nem mindig siralmas a helyzet,ebből a pénzből a 3 gyerek mellett tudok félretenni is,de ugye akad,hogy váratlan kiadás jön,vagy ép ballag a gyerek,csak nem úgy jön ki az ember ahogy eddig.
2013. ápr. 18. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Kevés a pénzetek és még cigiztek? Szuper. Egészségkárosító, büdös és sokba kerül. Szerintem dobjátok el a cigit és meg fogtok lepődni, mennyivel több pénzetek marad.
2013. ápr. 18. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ur Isten,hogy nem tudtok ennyi pénzből megélni?sokan sokkal kevesebbet kell beosszanak mégsem panaszkodnak.
2013. ápr. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!