Szerintetek jogosan mondja a magáét a férjem?
A másik felnőtt semmit se ad a rezsibe, kajába? Cigi mindenképp felesleges, ha nagyom muszáj, fektessetek be elektromos cigibe, nem tudom mennyire lehet az autót lerakni, ha mindenképpen kell a kocsi, akkor a benzinen nem nagyon lehet spórolni. Esetleg adjátok el a kocsit és vegyetek egy dízelt.
Pelenka, kaja kell. Gondolom pelenkából se a legdrágábbat veszed. Ha van a közeletekben Auchan, holnaptól 2190 Ft lesz a Happy pelenka, olcsó és jó minőség.
Nekem azt mondta a párom, hogy hogy lehet, hogy nem tudok spórolni. Én kapok családival+gyed 100 ezer körül, ő keres 110 ezer körül. Ebből az albérlet havi 75-80 ezer. 2 gyerekem van, 3 éves, 22 hónapos. 3 évesemnek még éjszakára kap pelust, de most már azt is elhagyjuk, sokat jelent, ha csak 1 gyereknek kell pelenka. A maradék pénz el is megy kajára, gyógyszerek ha éppen kell, a fiamnak most szemüveget kell csináltatni. Szóval nem nagy lábon élünk, de megvan minden ami a hétköznapokra kell, persze úgy, hogy magamnak szinte semmit se veszek, csak higiéniai dolgokat. De azt mondja a párom, miért nem tudok havi 20-30 ezret félretenni? Úgyhogy szerintem nem volt jogos az, amit a párod mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!