Most jogosan érzem így magam?
Van már 2 gyerekünk, tervezetten.
4 és 2 évesek.
A 2.szülés óta küzdök a nőgyógyászokkal és a fogamzásgátlókkal. Ennek az lett az eredménye, terhes lettem.
Nem akarom megtartani, férjem támogat az abortuszban. El is kezdtem a folyamatot.
Anyós itt "nyaralt" 3 napot. A reggeli rosszullétekből levágta, hogy terhes vagyok. Elmondtuk így neki, hogy igen, de nem tartjuk meg.
Már itt kiakadt, mert megöljük az unokáját.
Felhívta anyámat,elmesélte neki az egészet. Most a 2 anya nekem esett. Hogy lehetek ilyen önző, stb.
Elmondtuk nekik, hogy 2 gyereket terveztünk, 2 gyerekre rebdezkedtünk be. Én nem akarok több időt itthon tölteni, vissza szeretnék menni dolgozni.
Emellett nem szeretnénk üres zsebbel az életre bocsátani a gyerekeket. Elég lesz kettőt elindítani.
Most én vagyok a főellenség mindkettőjüknél. Mert semmivel nem vagyok különb ha elvetetem, minthamár a meglévőket folytanám vízbe.
Férjem mellettem áll, hazazavarta az anyját. En anyámmal vesztem össze.
Tényleg átlag felett élünk. Pénzünk is van bőven. A ház is hatalmas.
De én nem tudnék mégegyszer egy terhességet/szülést átélni. A pelenkázás, hányás/f.sás korszak is örülök, hogy elmúlt.
Emellett oké, most megtehetnénk, de ki tudja, mit hoz a holnap.....
Valóban én lennék önző és meg kellene tartanom?
Ha küzd a fogamzásgátlóval, használjanak gumit, épp ez a lényeg. Ha valaki ennyire ellene van, hogy teherbeessen, tegyen meg mindent ellene.
De ha már összejött, kettőjük dolga a férjével, senkinek semmi beleszólása .
Kár volt elmondani. Mondhattad volna hogy benyeltél egy vírust.
Ez csak a kettőtök dolga. Ha annyira akarnak egy gyereket akkor vállaljon mindkettő.
Megtehetnétek, az is kifogás hogy de mi lesz holnap. De ez nem számít, mert ti NEM akarjátok. Arra nem gondolnak hogy majd mit mondotok, ha megszületik és nagyobb korában rákérdez? Ja hát amúgy nem akartunk, sőt, de a nagyik miatt bevállaltunk.
Az égvilágon semmi közük nincs hozzá, hogy ti mit csináltok.
Pont az lenne az önzőség hogy nem akarjátok, de bevállaljátok. Szerintem nem tudnátok teljes szeretetben nevelni.
De egy jó orvos, egy jó fogamzásgátló módszer javasolt.
Naptár módszer, ha mondjuk rendszeres a ciklusod + megszakítás.
Vagy gumi, spirál, stb.
Miért kellett elmondani?
Gyomorrontás, napszúrás stb..
Kb házhoz mentetek a pofonért...
Aki normális valaszt tudott adni, és a kerdésemre válaszolni, annak köszönöm!
Az, hogy mi hogy védekezünk, valóban csak ránk tartozik. A ferjem nem kell elhordani semminek, köszi. Nekem fáj gumival, azért is küzdök ennyit a gyogyszerrel. Nem szórakozásból.
Nálam bevált a pharmatex kúp. Persze ott van a spirál is,ma már van jobb hormonmentes verzió. Nekem sajnos most már szinte semmi nem valikbe ezért férjem gumit használ,hozzá használunk sikosítot.
Amúgy az anyukáknak ehhez semmi közük,te tudod mit tudsz elviselni,jogod van eldönteni mit teszel.
Pharmatexben egyáltalán nem bízok.
1x használtuk kiegeszitő védekezés képpen, a kúpot. Csípett, égetett, mart. Fájt. Akkor megfogadtam, soha többet.
9 évig figamzasgátlót szedtem minden baj nélkül. A 2.szülésem óta (2 év) a 3.gyogyszert próbáltuk, az egyik mellett köztes vérzésem volt, a másiknál semmi libidóm, most ennél sokat fáj a fejem
A doki nyugtatott, hogy ezektöl függetlenül ugyan úgy véd.
Tévedett.
Nem fogamzásgátlási tanácsokat kértem, hanem hogy valóban önző vagyok, mert nem akarok megtartani egy ilyan terhességet, amit a hátam közepére sem kívánok?
A fogamzásgátlásra, ha lezajlik ez az egész, egyébként már megvan a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!