Most jogosan érzem így magam?
Van már 2 gyerekünk, tervezetten.
4 és 2 évesek.
A 2.szülés óta küzdök a nőgyógyászokkal és a fogamzásgátlókkal. Ennek az lett az eredménye, terhes lettem.
Nem akarom megtartani, férjem támogat az abortuszban. El is kezdtem a folyamatot.
Anyós itt "nyaralt" 3 napot. A reggeli rosszullétekből levágta, hogy terhes vagyok. Elmondtuk így neki, hogy igen, de nem tartjuk meg.
Már itt kiakadt, mert megöljük az unokáját.
Felhívta anyámat,elmesélte neki az egészet. Most a 2 anya nekem esett. Hogy lehetek ilyen önző, stb.
Elmondtuk nekik, hogy 2 gyereket terveztünk, 2 gyerekre rebdezkedtünk be. Én nem akarok több időt itthon tölteni, vissza szeretnék menni dolgozni.
Emellett nem szeretnénk üres zsebbel az életre bocsátani a gyerekeket. Elég lesz kettőt elindítani.
Most én vagyok a főellenség mindkettőjüknél. Mert semmivel nem vagyok különb ha elvetetem, minthamár a meglévőket folytanám vízbe.
Férjem mellettem áll, hazazavarta az anyját. En anyámmal vesztem össze.
Tényleg átlag felett élünk. Pénzünk is van bőven. A ház is hatalmas.
De én nem tudnék mégegyszer egy terhességet/szülést átélni. A pelenkázás, hányás/f.sás korszak is örülök, hogy elmúlt.
Emellett oké, most megtehetnénk, de ki tudja, mit hoz a holnap.....
Valóban én lennék önző és meg kellene tartanom?
Ha nem akarsz gyereket védekezzünk normálisan! Húzzon a férjed gumit a fa*kára mielőtt még egy gyereket el fogtok vetetni ilyen körülmények mellett!
Nem csak te tudsz védekezni, vállaljon ő is felelősséget!
#3 - #4
Honnan veszitek a bátorságot arra, hogy beleszóljatok egy másik ember legintimebb dolgaiba?
Mit gondoltok magatokról? Ti vagytok a főnökei a kérdező hölgynek?
Miért gondoljátok ezt?
Már ne haragudj, de hogy mit húzzon a férje és hova, az nem része a kérdésnek.
#9!
A kérdező maga írta hogy küzd a fogamzásgátlással!!!
Akkor benne volt a pakliban a gyerek!
Ezek után nincs miről beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!