Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?
Figyelt kérdés
A szívhang törvény kapcsán felbuzdulva megnéztem egy-két animációt, hogy konkértan hogy történnek ezek a beavatkozások, és egyszerűen fel nem fogom hogy van valakinek szive hogy egy élő magzatot elvetessen, persze tudom még pár hetes korában nincsen úgymond semmi emberi benne, de az ilyen későbbi elvetéséknek az animációját is borzasztó volt látni. Hogy kivehetők a kezek, kis teste, a feje a még későbbiekben meg főleg.. Persze tudom akit megerőszakoltak azt teljesen megértem, de ezt a "véletlen" becsúszott hoppá, vagy nem tudnám teljesen ellátni őt inkább elvetetem hát ez valami borzasztó embertelen barbár dolognak tartom...2023. jan. 12. 22:06
81/81 anonim válasza:
Lehet, nem a legemberségesebb dolog, de még mindig jobb, mint egy kényszerterhesség és minimum 2 ember életének tönkretétele... A családban Volt egy eset. A nő nem ment abortuszra, megszülte a gyereket, és most rossz a gyereknek, az anyának és az apának is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!