Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?

Figyelt kérdés
A szívhang törvény kapcsán felbuzdulva megnéztem egy-két animációt, hogy konkértan hogy történnek ezek a beavatkozások, és egyszerűen fel nem fogom hogy van valakinek szive hogy egy élő magzatot elvetessen, persze tudom még pár hetes korában nincsen úgymond semmi emberi benne, de az ilyen későbbi elvetéséknek az animációját is borzasztó volt látni. Hogy kivehetők a kezek, kis teste, a feje a még későbbiekben meg főleg.. Persze tudom akit megerőszakoltak azt teljesen megértem, de ezt a "véletlen" becsúszott hoppá, vagy nem tudnám teljesen ellátni őt inkább elvetetem hát ez valami borzasztó embertelen barbár dolognak tartom...

2023. jan. 12. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
91%

Nem gyilkosság, ugyanis a magzat nem képes az önálló életre, kettő, hogyha az életemet veszélyezteti valami, akkor teszek róla, hogy elhárítsam a problémát.

Az én életemet pl veszélyeztetné egy terhesség (a betegségem miatt), így

1. mindent megteszek, hogy véletlenül se essek teherbe

2. ha sikerült ÉS nem hatott a 72 órás, akkor elmegyek abortuszra

A 10 év alatt eddig még nem kellett, de ha ne adj' Isten úgy alakulna, akkor elvetetem.

2023. jan. 13. 12:05
 52/81 anonim válasza:
77%

63. De az bármennyire is erőlteted, hogy nem.

Jó akkor mutass bizonyítékot erre, mert csak mert te mondod ezt attól még nem lesz igaz. :) Egyébként is ha gyilkosság akkor minden abortuszt végzett nőnek börtönben a helye nem? De úgy látom ez nem így van, akkor meg nem gyilkosság mivel nem gyermekről beszélünk abortusz idejéb, kis biológia óra lemaradt azoknak akik gyilkosságnak hiszik mi? XD---

2023. jan. 13. 12:07
 53/81 anonim ***** válasza:
92%
#60 nem azt kérdeztem, hogy ezek ellen kampányolsz-e, hanem ezekÉRT a dolgokÉRT is kampányolsz, felszólalsz, adományozol, önkénteskedsz, stb?
2023. jan. 13. 12:08
 54/81 anonim ***** válasza:
15%
Aki lepontozta azt a választ, hogy az embrió, az nem csak egy sejtcsomó, az árulja már el, hohy miért tette!? Én is voltam terhes, én is láttam a magzatomat ultrahangon, 7 hetes kora óta látszott hogy az egy baba ott, nem csak egy paca! És ezt mindenki tudja aki volt kismama és járt vizsgálatokra. Szóval ez miért van ennyire lepontozva?
2023. jan. 13. 13:23
 55/81 anonim ***** válasza:
91%

#71 ezért.

[link]

2023. jan. 13. 13:32
 56/81 anonim ***** válasza:
13%
72-es!Ez a cikk nem valós. Akkor én miért nem ezt láttam és egy másik válaszoló? Te voltál terhes? Ezt láttad UH-on?
2023. jan. 13. 13:59
 57/81 anonim ***** válasza:
90%
#73 az ugye megvan, hogy ez maga a cucc, ami kijön, az uh meg egy nagyított 2d-s felvétel? Ugyanaz, csak az egyik fényben, 3D-s, az uh meg egy sötét, szervezeten belüli képet ad. “ A vizsgálófejben lévő piezoelektromos kristályok elektromos áram hatására ultrahangimpulzusokat bocsátanak ki, a szövetekből visszavert ultrahanghullámokat ugyanezek a kristályok detektálják és alakítják át elektromos impulzussá.” ha az arcodat ultrahangoznák meg, az is más képet adna, mint pl a telefonod kamerája. (Amúgy igen, van gyerekem, túl vagyok jó pár uh-n) A cikk valós, akkor is, ha nem tetszik, amit látsz.
2023. jan. 13. 14:06
 58/81 anonim ***** válasza:
19%
Ha van gyereked, akkor te is tudod, hogy egy 8 hetes embrió nem így néz ki méhen belül. Nyugodtan be lehet ütni a googleba az embrió fejlődését. Te se ugyanúgy néznél ki a halálod után széttrancsírozva, mint most. Én nem vagyok megrögzött abortuszellenes, de nem is kellene sorozatos abortuszokra buzdítani ilyen cikkekkel azokat a tudatlan embereket, akiknek fogalmuk sincs semmiről.inkább legyen tisztában az embrió fejlődésével, hátha átgondolja kicsit a fogamzásgátlás módjait.
2023. jan. 13. 14:30
 59/81 anonim ***** válasza:
89%
#75 ha beírod, akkor manipulatív maszlagot fogsz kapni. Egy animált baromságot. A linken valós abortusz és vetélés során keletkezett embriók láthatóak. Sajnálom, ha nem egyezik az álomvilágoddal, de az élettan nem kívánságműsor.
2023. jan. 13. 16:28
 60/81 anonim ***** válasza:
79%

Egy egérembrió is cuki, mégis lemérgezik az anyjával együtt.

Pedig az nem is okoz brutális kínokat.

Úgyhogy nekem egyáltalán nem fájna a szivem elvetetni.

2023. jan. 13. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!