Terhes maradt a csaj én nemakarja elvetetni. Tehetek valamit?
És itt mi a kérdés? ? Csaj döntött, megtartja. Te meg fizetsz.
Milyen más opció van??
Talán lelécelhetnél Thaiföldre, de azért ha dugaszolni volt eszed, akkor apának lenni is kell.
Szar ügy.
Esetleg próbáld rabeszelni a megszakitasra, ha neked ez probléma. Ketten kéne elvileg hogy döntsenek.
A gyereketek megszületése ellen semmit, ha ő meg akarja szülni. Viszont utána kötelességed fizetni a gyerektartást.
Mégis mit gondoltál, mikor védekezés nélkül szexeltél?
Megvolt a döntés, gondolkozni kellett volna mind a kettőtöknek, ez van. A farkaddal gondolkoztál és nem az eszeddel, viseld a következményeket, mint egy felnőtt férfi, van 8-9 hónapod férfit faragni magadból, keresni egy melót, még suli mellett is, és megpróbálni utána apaként viselkedni, gyerektartást fizetni, látogatni, stb. Ha nem akarsz egy utolsó, gerinctelen féreg lenni, aki szarik a gyerekére rá, csak, ha az akarsz lenni, és utána 18-20 évesen megkeresni őt, hogy támogasson téged, ne csodálkozz, hogy ha gyereked azt ordítja majd, hogy "Nem vagy az apám, takarodj innen". :)
Csak a gyereket sajnálom, meg a csajt, hogy egyedül kell majd felnevelnie...
Esetleg, ha még mindketten suliba jártok, akkor vesd fel neki az örökbe adást, mert megértem, hogy nem akarja elvetetni, azért neki nem olyan könnyű, mint egy pasinak, az ő szíve alatt van, nem a tiéd alatt. Nagy lelki sérülés a legtöbb nőnek az abortusz.
Lehet lepontozni, de én így látom a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!