Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 16 éves korom óta nyomulnak rám folyamatosan, mert állítólag olyan jó csaj, vagyok, de elegem van ebből?
Nagyon rossz, pedig meg is híztam az utolsó években, most 20 vagyok.
Annyira rossz, hogy el kell zavarnom mindenkit..
A legrosszabb, akivel egy településen laktok... Akkor én vagyok a ribi.. Pedig a 90 % csak megfektetni akarna...
Mag miatt akarok jól kinézni, arról nem beszélve, hogy még széf ruháim sincsenek...
Mivan?? Attól miért lennél ribi hogy mindenkit elhajtasz. Szerintem a ribi ennek az ellentéte.
Egyébként jól teszed hogy elhajtod őket ha csak szexre kellenél nekik.
Nem ide tartozik, de igen, meg hosszú barna hajam van...
Volt aki hetente írogatott, én meg közöltem, hogy nem, nem bírtam letiltottam. Erre megkora ribizli vagyok...
Hallod küldd mar at a neved, számod, Facebook profilod, taníthatnánk is ha gondolod.
Kiváncsiva tettél 😏
Egx egazi pasikel neked aki nem a levegőbe beszél és persze kedves szavakal próbàl közelednin pláne ha még be os jön
Akkor bisztos nem utasítanàd vissza
"Hallod küldd mar at a neved, számod, Facebook profilod, taníthatnánk is ha gondolod.
Kiváncsiva tettél 😏"
Gyakoroljam hogyan kell lepattintani valakit????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!