Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag annyi egyedülálló férfi van, akik folyamatosan próbálkoznak a nőknél, nekem miért nem volt évek óta még egy randim sem?
Maximum szexuális ajánlatokat tesznek, de ez is csak szórakozóhelyeken, koncerteken való leszólítgatást jelent. Tehát a hétköznapokban semmi, pedig állítólag még a csúnya nőknél is folyamatosan kezdeményeznek. Nem öltözöm k__rvásan, nincs kint semmim, sőt, kicsit túlöltözöttnek is szoktam érezni magam a többi lány mellett. Sőt, se vak, se süket, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre a kezdeményezést, így azt se írja légy szíves senki, hogy csak a legjobbakat veszem észre.
Mégis hogy van ez akkor, hogy állítólag annyi normális férfi keres párt folyamatosan, nekem meg még randizni se akad lehetőségem?
Több oka is lehet:
1. Nem tetszel sok férfinek.
2. Lehet, hogy tetszel nekik, de nem mernek kezdeményezni, mert félénkek.
3. Lehet, hogy nem akarnak kezdeményezni, mert megközelíthetetlennek tűnsz.
Magamból kiindulva: Én akkor sem kezdeményezek, ha tetszik egy lány. ( vagy csak nagyon ritkán)
Szórakozó helyre meg nem járok, egyrészt mert alkoholt nem iszok, másrészt sztem nem ideális hely ismerkedni.
Magyarul sztem simán lehet hogy elkerülöd őket :)
25/F
"Mert forgatják a szemüket, elhajtanak, vagy mire összeszedném a bátorságomat, megjelenik a barátnőjük."
Akkor ha a lányoknak ugyanez a reakciójuk, akkor az a megfejtés, hogy senki se kezdeményezzen? Vagy senki, de a fiúk azért mégis? Magyarázd el kérlek a logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!