Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 16 éves korom óta nyomulnak rám folyamatosan, mert állítólag olyan jó csaj, vagyok, de elegem van ebből?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz, pedig meg is híztam az utolsó években, most 20 vagyok.

Annyira rossz, hogy el kell zavarnom mindenkit..

A legrosszabb, akivel egy településen laktok... Akkor én vagyok a ribi.. Pedig a 90 % csak megfektetni akarna...

Mag miatt akarok jól kinézni, arról nem beszélve, hogy még széf ruháim sincsenek...

2018. júl. 28. 12:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Ugye mindenki vágja hogy a kiscsaj csak azt akarja hogy elkezdjétek dicsérgetni? 😉
2018. júl. 28. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen testsúllyal inkább gebe vagy, mint elhízott. Neked az ideális testalkatod akkor lenne ha csak a számokat nézzük, ha még híznál vagy 8 kg-ot. De ha 10 kg-ot híznál, akkor is jó alakod lenne.

Amúgy most dicsekedni jöttél ide?

Én is kaphatnék minden ujjamra egy pasit, ha akarnék, de párkapcsolatban élek, szóval nem akarok, mégsem zavar a dolog, mint inkább bóknak veszem, pláne, hogy én már 30 is elmúltam, tehát azért ezt sem mindenki mondhatja el magáról, főleg úgy, hogy már gyereke is van.:)

Szóval húzz egy zsákot a fejedre, vagy csücsülj a 4 fal között. Istenem, ha meg senki rád sem nézne, akkor meg az lenne a bajod.

Kerüld el a zavaró embereket és ne mutass semmilyen biztató viselkedési formát azok iránt, akiktől nem akarsz semmit. Akik meg bepróbálkoznak, azokat meg rázd le és kész. Meg normális emberek társaságát kéne inkább keresned, nem a dedósok között, akik képtelen elfogadni a visszautasítást.

2018. júl. 28. 13:34
 13/19 anonim ***** válasza:
A kicsit is jó csajokra nyomulnak a férfiak, ha szabad prédának érzik. Az tudja őket ettől visszatartani, ha tudják, hogy a csajnak ezt rossz néven vevő pasasa van. Ha pedig a csaj láthatóan kitartott (pl. Merci kabrió, cicababa öltözködés, beképzelt stílus), akkor már a külsőségekből is sokan leveszik, hogy ezt a csajt nem érdemes kostólgatni.
2018. júl. 28. 13:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem egy valaki zaklatott is már
2018. júl. 28. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:
sajnos ez ezzel jár. nem tudsz mit tenni ellene. meg kell tanulnod, hogy lehet ezt a lehető legjobban kezelni, anélkül, hogy megbántanád a normális srácokat amellett, hogy saját magadat is véded.
2018. júl. 28. 14:26
 16/19 A kérdező kommentje:

De az a baj, amúgy, hogy mégha nagyon kedves akarok is lenni, akkor is besértődnek...

Meg akkor bosszút esküsznek. És egy településen laktok, naponta találkoztok.

Alapból nekem nagyon elegem van ebből. A másik, hogy 16 éves koromig nem is néztek rám a fiúk, akkor kezdődött a dolog. Nagyon kislányos arcom van...

És nincs az, hogy bocsi nem, aztán az életben nem látod többet. Már rosszul vagyok, ha valamelyik kocsival szembejön. És csak szexre kellenék.

2018. júl. 28. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress egy komoly kapcsolatot, ez legalább lerázza a kérők egy részét. Mást nem igazán tudok mondani.

Egy alföldi srác.

2018. júl. 28. 15:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs barátom és nem is akarok...
2018. júl. 28. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:

"olyan arcom van, mint Selena Gomeznek, ami valjuk be nem annyira szép."

No, meg a helyesírásod is hagy némi kívánnivalót maga után.

2018. júl. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!