Terhes maradt a csaj én nemakarja elvetetni. Tehetek valamit?
Jól gondolja meg. Közös döntés volt, hogy védekezés nélkül csináljátok, mindketten felelőtlenek vagytok, úgyhogy nem csak te vagy a hibás.
Vetesse el, legyetek együtt vagy mondja azt, hogy nem kell neki a gyerektartás, hanem felneveli egyedül. Ő is így akarta. Te is idióta voltál, de még el lehet vetetni.
#7-es férfiként írom, hogy amit te leírtál az undorító.
Minden joga megvolt a srácnak, hogy ne legyen apa, de ő vállalta ezt a kockázatot mert felelőtlen volt.
Ez a lepapírozás meg nem az a kategória amikor koccansz a kocsival.
Gondolom azért az megvan, hogy egy nőnek mivel jár egy gyerek elvetetése ?!
Tehát innentől a nő kezében van a végső döntés ezen kár is vergődni.
Az a nagy helyzet, hogy igenis a nő dönt arról, hogy megtartja-e azt a gyereket, ami már az ő testében fejlődik. A férfi addig dönthet arról, hogy kockáztatja-e az apaságot, amíg szexel(ni készül) a nővel. A törvény meg elvileg a gyerek érdekeit nézi, amikor kötelezi az apát a gyerektartás fizetésére. Az már más kérdés, hogy kicsit elavult és kicsit elcseszett az egész, mert a gyerek a megítélt gyerektartással legtöbbször abszolút nincs kisegítve. Akinek meg ez a rendszer nem tetszik, az még időben nyugodtan elköltözhet olyan országba, ahol más szabályok szerint működik a dolog. Itthon viszont ez van, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni, de ez utóbbit pont leszarja a bíróság).
Úgyhogy kérdező, én azt ajánlom, hogy értékeld át az életed és próbálj meg valamilyen módon jó apja lenni a születendő gyerekednek. Hidd el, összességében jobban megéri, mint háborogni.
Így jártál. A férfinek ott van döntési joga, hogy védekezik-e vagy sem. Te úgy döntöttél, hogy nem, kockáztatsz. Megszívtad. Innentől kezdve a nő dönt. Ha nem akarja, nem veteti el. Majd legközelebb okosabb leszel.
"pedig én fizetném neki nem kéne."
Oké, hogy ti fizeted, de neki kell vállalni a beavatkozást az összes kellemetlenségével és lehetséges szövődményével együtt, nem neked. Egy abortusz -hiába rutinműtét- kockázatokkal jár. Előfordulhat a még kilyukasztása, ennek kapcsán erős vérzés, méheltávolítás, egyéb szervek (pl. bél) sérülése.
Már megint ez a feminizmus, hogy a nő nem tehet semmiről, és a férfinek kell elvállalnia mindent.
Én tisztelem a nőket, és rohadjon meg mindenki, aki csak kezet mer rájuk emelni... de a csaj is ugyanúgy hibás!
Ez az egyenlőség! Vagy nem volt tisztában azzal, hogy teherbe eshet?! De! Vállalta a kockázatot éppen úgy, mint a srác? Igen!
Akkor nehogy már csak a srác vigye el a balhét! Csak azért, mert "ő nem védekezett". Ja. Mert nincs spermaölő patron, nincs pesszárium, meg kismillió védekezési módszer...
Bármit használhattak volna. Vagy mondhatta volna a csaj, hogy ne élvezzen bele, mert kb. két hete volt a menstruációja, és most teherbe eshet. Nem. Ugyanúgy felelőtlenül belement a dologba, mint a srác, nehogy már ő legyen csak az áldozat. És most rá akarjátok kényszeríteni a kérdezőre, hogy fizessen gyerektartást?
Nem érzitek inkorrektnek? Ha elmennének egy orvoshoz, azt mondaná, hogy ne tartsák meg. Van kockázata, de a csaj egyedül kell majd felnevelje a gyereket, lesz megint egy csonka család, a srácnak meg szintél elcseszi az életét. Nem azért, mert nem tud agyba-főbe kuffantgatni, hanem azért, mert nem lesz egy normális családja!
Ennyire ne legyetek már szemellenzősek!
7# kva jó pofa vagy🤔🤔 szoval felk..ja a csajt.. ott hagyja, nem neveli a gyereket ,nem tamogatja... na itt latszik egyes pasiknak mennyi a felelősségerzetük és krni van csak " ész "
Lelépni.. az.megy!
Ja, a másik meg, hogy ha én lennék ilyen helyzetben, én támogatnám a lányt, ha meg akarja szülni, de akkor segítenék neki, és vele lennék.
A kérdező viszont egyértelműen nem akar gyereket. Valószínűleg éretlen is!
Ebbe sem gondoltatok bele? Sőt, lehet, hogy a kedves anyuka is egy csitri, akiben a hormonok védik a kicsit, de miután megszületik, már nem tud mit kezdeni vele, pánikba esik, mert nem volt rá felkészülve, és elbassza a gyerek életét is. Erre sem gondoltatok, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!