Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha megismerkedtek egy nagyon vonzó külsejű fiúval, de az ágyban kiderül, hogy rendkívül átlag alatti vékonyságú a pénisze mit tesztek?
A péniszem hossza alulról súrolja az átlagos méretet, de a kerülete nagyon kevés (11.7 cm) ami a nők nagy részének felejtős, ezen felül nekem még a külsőm sem vonzó (alacsony vagyok és vékony, ferde fogak)
Így, hogy tehetnék szert barátnőre?
"Több felmérés összevetéséből kiderül, hogy az átlagos hossz 14 és 16,5, míg az átlag kerület 11,5 valamint 14 centiméter közé esik. A férfiak mintegy 50 százaléka tartozik ebbe a kategóriába"
Felesleges picsognod,teljesen átlagos a méreted hosszra és vastagságra is.
Nekem is alacsony a pasim(172cm),viszont van rajta izom ,nem kell óvodás alkatúnak lenni azért mert alacsony vagy.
Akkor ez felejtős. Kivéve ha egy kis csúnyácska lányt szedsz fel! Aki szereti popsiba.
Mondjuk gyurhatnál, mehetnél fogorvoshoz, és mehetsz péniszfeltöltésre, csak hogy lépést tarts a nőkkel!
De a legfontosabb a pénz,pénz,pénz. Ha az van akkor punci is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!