Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkor az átlag pénisz méret? Szerintem 16 centi körül van.
Figyelt kérdés
Sok helyen 13-14 centit olvasni,de szerintem az nagyon kicsi. Sokkal több embernek van 16 vagy feletti mérete mint 13 centi alatti.2018. jún. 2. 13:41
1/14 anonim válasza:
Jajj hagyjatok mar ezt abba, annyira unalmas mar!
4/14 anonim válasza:
Szerintem is a te szemmértéked jobb mint egy tudományos kutatás mérőeszköze.. komolyan? :D Mit hiszel az egész a kis péniszű pasik miatt van, hogy ne higgyék magukról azt, hogy reménytelen a helyzetük? ugyanmár... GONDOLKODJ!
5/14 anonim válasza:
Nekem 14 van, eddig egy nő tett megjegyzést a méretére: "Előző pasimnak 16 cm-es volt, a tiéd mekkora? 16-17?" 18, mondtam.
6/14 anonim válasza:
"Sokkal több embernek van 16 vagy feletti mérete mint 13 centi alatti."
Mire alapozod?
Még ha prosti lennél,akkor sem lenne mérvadó a válaszod.
7/14 anonim válasza:
Prostik szoktak olyat írni, hogy 16 fölöttit már nem vállalnak, csodálkoznék, ha az lenne az átlag.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen szerintem a kis méretű pasik miatt van. Voltam már az életem során kb 20-25 pasival és nem nagyon volt senkinek sem 13 centi alatt. Tudom a kezem méretét így kb 1 centi pontossággal meg tudom mondani. És a barátnőim is ezen a véleményen vannak.
2018. jún. 2. 15:33
9/14 anonim válasza:
Oksi. Mindenkit érdekelt hogy mekkora cafka vagy. Ha nem bírod elfogadni mások válaszát minek kérdezel?
10/14 anonim válasza:
Nem értem a problémát természetesen itt a gyakorin mindenkinek 30 cm hosszú és 10 cm átmérőjű.
A lányoké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!