Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA valaki aztmondja, hogy tök jó veled a szex, (átlag feletti), akkor. Miért vágyakozik ennek ellenére más lányok után, főleg tini lányok után?
Miért nem vagyok neki elég?
43 éves az illető én 31.
N
Mert egy retardált ember. Egyetlen mentálisan stabil, normális ember sem megy másfele, ha van állandó partnere.
Gondolom csak hülyít, ha nincs más, Te is jó vagy üríteni.
Én párom nő létére akarja ezt és el is mondta. Pedig eszméletlen jókat szoktunk dugni de kíváncsi és fiatalt akar.
Én azt mondom neked is meg nekem is ugyan ezt kell csinálni hogy észrevegyek magukat.
Akkor meg végképp azt fogja mondani hogy neki is van joga hozzá....én járni akarok vele több mint egy éve..szeretem....de ő havercsajkènt tekint rám
..a 15-20 éves lányok a mániája...én bele vagyok betegedve....nem volt azóta mással mióta összejöttunk..de engem az állandó félelem tönkretett hogy mikor szólít majd le valakit
..nem fogom kibírni ha randizni fog mással...és sok a veszekedés emiatt kettőnk kozott
Véletlenül nem bolond egy kicsit a csaj?
Nézd csak meg a tegnapelőtti buszos kiírásomat!
Hagyd kérdező a 6-ost... még arra is képtelen hogy a saját anyanyelvén értelmezzen egy szöveget.
Amúgy meg szerintem ne fektess nagy reményeket egy ilyen balfékbe... Szerintem nem ő az aki mellett boldogan meg fogsz öregedni. Azért írtam oda hogy "boldogan megöregedni" mert ha mégis vele maradsz leépülsz mentálisan, egy idegroncs leszel rövid idő alatt, és bár megöregszel mellette, tuti nem úgy hogy boldog vagy.
Mert egy “skalpvadász”!
Ilyenek a pasik többsége !
Érzelem mentesen tudnak szexelni ! Szinte bárkivel !
Sajnos mindig ezt tapasztalom !
Hát az exe mellett nem volt az...pedig a csaj nagyobb darab volt mint én..mondjuk 8 évvel fiatalabb mint én..23 éves...én 31
168 cm vagyok 53 kiló
A pasi 167 cm 49 kiló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!