Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA valaki aztmondja, hogy tök jó veled a szex, (átlag feletti), akkor. Miért vágyakozik ennek ellenére más lányok után, főleg tini lányok után?
Miért nem vagyok neki elég?
43 éves az illető én 31.
N
Ha te magadat semmibe nézed akkor a párodtól mért várod el hoyg tiszteljen.
Ha van tartásod akkor kivágod mint macskát zsarni.
Sajnos kapcsolatfüggő vagy és a psid annyit enged meg magának amit te eltürsz neki .... vagyis mindent.
Tárgytalan mert nem egyről beszélünk, de elmondom!
Három napja vigyorgott rám egy 30 as csaj a buszon aki mint kiderült nem teljesen 100% de nem baj mert jól egymásra találtunk! Mégegyszer bocsi az of ért!
Semmi írtam is előbb!
Mégegyszer bocs!
A férfiak jó része ilyen, pasiként én sem értem az ilyeneket (lsd. a viccet Mórickáról, apáról meg a gólyáról).
Én a helyedben hagynám a pasat, ez jobb nem lesz. Talán kapuzárási pánikja van...
A helyedben a sarkamra állnék, és beszélnék vele hogy rendben van, ha 20-as lányokkal szeretne randizni, vagy dugni. De ebben az esetben téged felejtsen el. Nem kényszeríted bele semmibe, de te egy komoly Férfit keresel, nem egy nagyra nőtt fiút kamasz gondolkodásmóddal. Döntse el, mit szeretne, adj neki rá egykis időt (1-2 nap, max 1 hét) és hallgasd meg, mire jutott. Ha nem lesz elég határozott, és hebegni- hbabogni fog, vagy még időt kér, akkor vágd ki a francba, és szüntesd meg vele a kapcsolatot, mert ennek tuti nem lesz jövője, és ahogy már előttem is említették, nem leszel boldog vele.
Ha határozottan eléd áll, és szól, hogy téged akar és nem fog többé érdeklődni mások iránt, akkor talán van esély.
Ne csak azt figyeld, mit mond, azt is, hogy mondja. Mennyire határozottan, milyen hangnemben, mennyire boldogan. És hallgass az érzéseidre. Mert azok be nem csapnak. Ha nem érzed 100%-osan, hogy jó lesz, akkor ne erőltesd, mert nem lesz jó.
És ne félj, fiatal vagy, simán találsz normális férfit.
(Kitudja mi lesz, de így előre a tippem az, hogy nem kéne vele lenned, mert nem sok esélyt látok rá, hogy működjön ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!