Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rengeteg pasi +180 magas, (akár 190 vagy még több), akkor hogy lehet, hogy az átlag péniszméret 14-16 cm?
Nagyon intelligens dolog töröltetni azokat a válaszokat, amik nem tetszenek neked.
De attól még te leszel az az idióta, aki a millió kérdés után még százmilliomodszor is felteszi ugyanazt a kibacott kérdést.
#4: Te komolyan azt gondolod, hogy majd a több ezer kérdés közül megkeresem hátha valaki 2011-ben feltett-e hasonlót...? -_-
Hirtelen eszembe jutott a dolog és kiírtam, remélem nem kell bocsánatot kérnem emiatt.
Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni?
Az hogy valaki magas, még nem egyenlő a hosszú pénisszel !
Ez nem olyan mint az afrikai férfiak túlnyomó többségénél, hogy minden második pasinak hosszú, nagy, vastag szerszáma van !
Nem értem miért kell ezen annyit agyalni és felháborodni, mi nők úgy sem ezt vesszük leginkább figyelembe, hanem előbb a külsőt, ami egy pillanetkép az illetőről, majd a belsőt, ami azt gondolom a legfontosabb, és minden esetben eldönti a kapcsolat sorsát !
Tudod kérdező, ottan az oldal jobb felső részén (ha Pc-ről nézed) van egy olyan sáv, h kereső.
De a google is kiad gyk-s kérdéseket. Emiatt írtuk.
3-as voltam.
Nincs gond, csak N+1x vóttmá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!