Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért hiszi el minden hülye hogy az átlag péniszméret 17 centinél kezdődik?
"In the Journal of Urology study, researchers found the following among the group of 80 men: "
Bár kopott az angolom, de 80 férfi? Egy reprezentatív mérés 1000 emberrel kezdődik. Kevésnek érzem ezt a 80-at.
(#2 voltam)
regebben en is paraztam a meretemen (15cm koruli, 4,5vastag) es miutan mutogattam kicsit kepen itt a lanyoknak persze nem eroszakosan hanem aki kerte, mindenki 16-18 koze sorolta :D Komolyan nem is volt aki eltalalta volna legalabb a 15ot :D
Ekkora jottem ra h az egy dolog h a fiuk hazudoznak, de a lanyok egy resze ennek bedol, masik reszuk meg benan saccol es kesz... :D Tehat mikor leirjak h a pasinak akivel voltak kb. 17 centi volt es erre neki szuksege van ... valojaban volt vagy 13-15 cm :D
Magyarországi adatok orvosi könyvekből:
átlagos hüvely: 10-12 cm hosszú
átlagos pénisz hossza: 13-14 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!