Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?

Figyelt kérdés
A szívhang törvény kapcsán felbuzdulva megnéztem egy-két animációt, hogy konkértan hogy történnek ezek a beavatkozások, és egyszerűen fel nem fogom hogy van valakinek szive hogy egy élő magzatot elvetessen, persze tudom még pár hetes korában nincsen úgymond semmi emberi benne, de az ilyen későbbi elvetéséknek az animációját is borzasztó volt látni. Hogy kivehetők a kezek, kis teste, a feje a még későbbiekben meg főleg.. Persze tudom akit megerőszakoltak azt teljesen megértem, de ezt a "véletlen" becsúszott hoppá, vagy nem tudnám teljesen ellátni őt inkább elvetetem hát ez valami borzasztó embertelen barbár dolognak tartom...

2023. jan. 12. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
78%

#39 két dolog. Ha a “hagyják fejlődni” eredménye egyenlő a ki nem fejlett lénnyel? Akkor a most 6 éves kislány is egyenlő a későbbi 30 éves nővel, aki lesz belőle? Tehát a pedofil is érvelhet így? “Hagy hagyják fejlődni, majd felnőtt lesz, tehát most is annak lehet venni, bírónő, tehát en nem vagyok pedofil”?

Másik: ha úgy vesszük hogy egy embrió egyenlő egy elő emberrel és ugyanazok a jogok illetnék meg, melyik embernek van joga más ember testét annak beleegyezése nélkül vagy éppen akarata ellenére használni? Egyiknek sem, ez esetben ezt erőszaknak hívnák, az abortuszt meg önvédelemnek. Ebben a képzelt világban ahol az embrió egyenjogú egy emberrel.

2023. jan. 12. 22:46
 32/81 anonim ***** válasza:
94%
#40 ki lehet lépni, de ki akar kilépni az ejeb-ből? Az aki emberi jogokat akar elvenni. Ezt nem tudnák átvinni az embereken.
2023. jan. 12. 22:48
 33/81 A kérdező kommentje:
#41 Huhh ez már nagyon csűrt-csavart, de tudod mit megadom az egy pontot, ha számodra ez okés.
2023. jan. 12. 22:49
 34/81 anonim ***** válasza:
94%
#43 ez csak rideg logika
2023. jan. 12. 22:56
 35/81 anonim ***** válasza:
83%

[link]

A drága gyermek az első 10 héten úgy néz ki mint a takony. Ennek az életét és érzéseit a sajátodé elé helyezni egészen egyszerűen elmebetegség. Vitatkozz a fallal erről.

2023. jan. 12. 22:56
 36/81 A kérdező kommentje:
#45 Itt a válaszok között mindenki ilyen takonyból lett durva mi. Nem tudom elmebetegség-e, de ebben 100% biztos vagyok.
2023. jan. 12. 23:05
 37/81 anonim ***** válasza:
87%
#46 beavatlak egy titokban. Menstruáció közben hasonló állagú cuccok (is) távoznak. Biztosíthatlak, hogy senkit nem hat meg.
2023. jan. 12. 23:11
 38/81 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted jobb, ha egy bántalmazó pasi “becsúszott” gyerekét szüli meg a nő? Hogy a gyereket is bántalmazza majd? Vagy szülje nyomorba? Hogy aztán azonnal árvaházba kerüljön, ahol a c típusú állampolgárok pereputtya terrorizálják? Ez ám a gyerekbarát gondolat.
2023. jan. 12. 23:16
 39/81 anonim ***** válasza:
84%
Az abortusz jó dolog
2023. jan. 12. 23:45
 40/81 anonim ***** válasza:
86%
Én meg azt tartom borzasztóan barbár dolognak mikor a sok felelőtlen ember nevel ki lelki sérült gyerekeket.
2023. jan. 13. 07:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!