Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?
Figyelt kérdés
A szívhang törvény kapcsán felbuzdulva megnéztem egy-két animációt, hogy konkértan hogy történnek ezek a beavatkozások, és egyszerűen fel nem fogom hogy van valakinek szive hogy egy élő magzatot elvetessen, persze tudom még pár hetes korában nincsen úgymond semmi emberi benne, de az ilyen későbbi elvetéséknek az animációját is borzasztó volt látni. Hogy kivehetők a kezek, kis teste, a feje a még későbbiekben meg főleg.. Persze tudom akit megerőszakoltak azt teljesen megértem, de ezt a "véletlen" becsúszott hoppá, vagy nem tudnám teljesen ellátni őt inkább elvetetem hát ez valami borzasztó embertelen barbár dolognak tartom...2023. jan. 12. 22:06
11/81 anonim válasza:
#13 az ÉN méhem nem társadalmi kérdés, hanem magánügy.
12/81 A kérdező kommentje:
#17 Erőszakos erkölcshuszár? Ugyan csak üss fel egy animációt vagy esetleg egy élő műtétet, és meglátjuk hogy vélekedsz utána. Én csak azt látom hogy itt 1-2 ember elpuffogja magát, mert az igazságot akarják valamivel ködösíteni, és könnyebbé tenni ezt maguknak. Tőlem távol áll hogy meggyőzek bárkit a gondolkodásmenetre voltam kíváncsi, de azt nem kaptam igazán.
2023. jan. 12. 22:31
13/81 anonim válasza:
Ha ennyire az abortusz ellen vagy, akkor gondolom a hiszterektómiát, elköttetést stb meg támogatod? Hiszen csak így lehet elkerülni a nemkívánt terhességet.
14/81 A kérdező kommentje:
#21 Ha betiltanák akkor nem lenne ki megműtsön akkor hiába a tied, ha a kutya se foglalkozik onnantól vele.
2023. jan. 12. 22:31
15/81 anonim válasza:
#22 itt a korábbi link. A “baba” amit abortálnak. Ez az ami kijön. Nem egy gyerek formájú valami, hanem egy nyálkacsomó. Ne dőlj már be az ilyen hatásvadász fals animációknak.
16/81 anonim válasza:
Szia ! Én megnéztem az animációkat mielőtt abortuszom volt mert látni akartam mi lesz. Ugyanolyan nyugodtan mentem abortuszra mintha sose láttam volna őket. És nem bántam meg.
17/81 anonim válasza:
#24 miért tiltanák be? Jelzem hogy az emberi jogok európai bírósága szerint a kényszer terhesség (terhesség kényszerített kihordása) emberkínzásnak minősül. Csak hogy tegyük tisztába miért harcolsz.
18/81 A kérdező kommentje:
#25 Egy 20 hétnél idősebb baba ne mond már hogy egy nyálkacsomó amikor nem sokkal utána már életképes lenne 50% eséllyel kb. Az elején persze tudom hogy ilyen említettem is.
2023. jan. 12. 22:35
19/81 A kérdező kommentje:
#27 Harcolok? Én csak említettem pont leszarom az Eu-t ha így haladunk nem leszünk sokáig a tagja szóval :D
2023. jan. 12. 22:36
20/81 anonim válasza:
#28 Magyarországon a terhesség 12. hetéig végeznek abortuszt, egészségügyi veszély miatt 24. Hétig, és életveszély esetén bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!