Terhes vagyok és azóta mindig az öngyilkosságon gondolkodom. Ez normális? Vagy orvoshoz kéne mennem? Félek hogy egyszer megteszem. Nem akartuk a babát. Már nem lehet elvetetni.
Figyelt kérdés
Késő tudtam meg hogy terhes vagyok.
18 éves vagyok. Barátommal mindig veszekszünk.
2018. aug. 15. 19:15
1/16 anonim válasza:
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt!
2/16 anonim válasza:
Nem, ez nem normális, szakembert kéne felkeresned! Illetve miért veszekedtek a pároddal? És gondolkozz el az örökbeadáson, mert a leírtak alapján nálatok nagyon nem lenne jó helyen, de hiszen ezt te is tudod. Semmi nem veszett el, komolyan mondom ne bántsd magadat meg a babát, ADD ÖRÖKBE, annyian vágynak rá reménytelenül akiknek nem lehet!
3/16 anonim válasza:
A babát add örökbe, a pároddal szakíts, kezdj új életet, előtted áll az egész.
4/16 anonim válasza:
Utolsó mindent szépen leírt, csináld úgy!
5/16 anonim válasza:
3 hónapig nem tűnt fel, hogy terhes vagy?
6/16 anonim válasza:
Nézd, az, hogy megölöd magad egy dolog, te ügyed, de azt az ártatlan kisbabát szüld már meg előtte, mert ő nem tehet semmiről.
7/16 A kérdező kommentje:
5# Nem tűnt fel. Menstruáltam rendesen.
2018. aug. 15. 20:47
8/16 anonim válasza:
Ha már így alakult szüld meg és add örökbe. Aztán hozd rendbe magad egy pszichológusnál, lépj tovább.
A gyereknek tuti jó helye lesz.
9/16 anonim válasza:
Szerintem is jobb helyre kerül a baba, ha lemondasz róla születése után.
Őket keresd fel, segítenek neked azonnal, ne félj, nem bántanak.
Utána új életet kezdhetsz.
Minden jót, fel a fejjel!
10/16 anonim válasza:
Itt találsz minden infót: [link]
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!