Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok és azóta mindig...

Terhes vagyok és azóta mindig az öngyilkosságon gondolkodom. Ez normális? Vagy orvoshoz kéne mennem? Félek hogy egyszer megteszem. Nem akartuk a babát. Már nem lehet elvetetni.

Figyelt kérdés

Késő tudtam meg hogy terhes vagyok.

18 éves vagyok. Barátommal mindig veszekszünk.

2018. aug. 15. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Van segítséged?

Tudod nálunk is úgy jött a baba, hogy nem akartuk. Mondjuk mi a párommal jól megvoltunk, elvetetni eszünkben sem volt, hiszen mégis csak egy élet. Amikor megtudtam,elöször nagyon kiborultam, hiszen teljesen megváltozik tőle minden. De aztán megszületett, az eleje nehéz volt, de ahogy nött, úgy egyre inkább kimutatta felém a szeretetét, ragaszkodását. Az a pici baba a hasadban egy nap egy kis totyogó lesz, aki odamegy hozzád, megpuszil, megölel, Te leszel neki a mindene! De komolyan, Te jelented neki az életet! Ne fogd fel olyan tragikusan, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattál volna, hidd el nagyon szeretni fogod!

Ne a negatív dolgokra nézz, ha van aki segítsen, akkor nem lesz semmi baj, meglátod ha visszagondolsz erre az idöszakra, majd rájössz hogy mennyire nem is értetted milyen csodálatos dolog egy kisbaba! Tapasztalatból mondom. Ha nincs segítséged, akkor pedig szüld meg, add örökbe és minden visszaáll az eredeti kerékvágásba. Az alakod is, ha ez zavar, nekem pár hét alatt pl. De szerintem is kérj segitséget szakembertől, legyen valaki akinek kibeszélheted ezt magadból, mert az öngyilkosság gondolata komoly dolog. Esetleg keress meg anyákat, akikkel tudsz beszélgetni.

Minden jót kívánok, remélem hamarosan jobban leszel! Amúgy ilyenkor a hormonok is okozhatják a rossz kedvedet. Ha sokat veszekedtek a pároddal, és neadjisten egyedül maradsz, azért se aggódj, hidd el, le fogsz küzdeni minden akadályt!

2018. aug. 18. 18:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Én nem akarom örökbe adni.

Szüleim segítenek mindenben azt mondták.

Már kicsit jobban vagyok.

Azért veszekszünk mert soha semmiben nem segít és nem érzem hogy szeret.

2018. aug. 23. 19:52
 13/16 anonim válasza:
47%
Kedves kerdezo, sajnalom hogy ezt erzed hidd el minden rendben lesz es csodalatos anyukaja leszel, ha nem akarod orokbeadni az teljesen a te dontesed en sem adnam orokbe ot barki barmit mond es onzosegnek tartjak a tested a te lelked es a te onallo dontesed mit szeretnel. Ne aggodj semmin a csaladod veled van es hidd el itt nem feltetlenul az anyagi resz szamit sokkal fontosabb hogy tamogatnak majd es mikor a pici ott lesz imadni fogjagtok mindannyian foleg a nagyszulok, nem tettel semmi rosszat elofordul ez massal is sot 100 eve is biztosan volt ilyen. Ha az apaval ha nelkule de vegigtudod csinalni hidd el nagyobb ero lakozik egy aldott noben mint barkiben. Sok sikert kivanok neked tiszta szivembol.
2018. aug. 24. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Még el lehet vezetni, de elég csúnyán.. Olvass utána.

Én is babát várok de egyáltalán nem szerettem volna gyereket. Szóba jött hogy nem tartjuk meg, párommal én is sokat veszekedtem akkor. Végül úgy döntöttünk marad a baba, hiszen oka van hogy ő most akár jönni.

21 éves vagyok, még van két hét a ki írt dátumig. A mai napig vannak bennem kétségek és tudom hogy még nem most kellene, de igyekszem helytállni és jó anya lenni :) gondold át, mert nagyon jó érzéssel tud el tölteni mikor a vizsgálatokon látod hogy növekszik és mikor már érzed ahogy mozog :) 9 hónap alatt sokat változol te is és párod is.

2018. aug. 24. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
*vetetni, bocsánat :)
2018. aug. 24. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy, miújság? Végül hogy döntöttél vagy jobban érzed magad?

2018. aug. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!