17-18 hetes Kismamik hogy vagytok? đ Alhasi hĂșzĂłdĂĄs, nyomĂĄs normĂĄlis ebben az idĆszakban?
Sajnos a mĂșlt hĂ©ten vĂ©rzĂ©sem volt, de a KisbabĂ nkkal szerencsĂ©re minden rendben van, Ă©s velem is. AggĂłdĂł tĂpus vagyok, mert mĂĄr volt egy vetĂ©lĂ©sem.
Az orvost fekvĂ©st Ărt elĆ. De sƱrƱn Ă©rzem az alhasamnĂĄl, a mĂ©hemnĂ©l a nyomĂĄst. Az is elĆfordul, hogy az altĂĄjam is fĂĄj. KĂ©rlek szĂ©pen Ărjatok! đ szĂvesen beszĂ©lgetnĂ©nkâșïžđ€ Köszönöm szĂ©pen đ
Köszönöm szĂ©pen a vĂĄlaszodđđ€
Nekem nyilvĂĄn minden furcsa, Ă©s sajnos nem tudom elengedni magam. Ez tudom az Ă©n hibĂĄm, remĂ©lem majd tĂșl jutok ezen isđ
MagnĂ©ziumot szedek napi 3x1. Sokszor hĂșzĂłdik fĆleg Ă©jszakĂĄnkĂ©nt. Igen, Ă©n is gondoltam rĂĄ, hogy a Baba nyomja vagy egy ideget talĂĄlt el, mivel van olyan hogy egyetlen pontban Ă©rzem. NĆl a pocakom is, tehĂĄt minden lehetsĂ©ges valĂłbanđ ĂrĂŒlök a vĂĄlaszodnak, hogy ez normĂĄlis! đ Ă©s ez kĂŒlönben meddig tart? MindvĂ©gig lesznek ilyen nyomĂĄsok?
17+5hkm itt! :) Nekem nem telik el nap anĂ©lkĂŒl, hogy ne fĂĄjjon a hasam. Nem is a fĂĄjĂĄs a jĂł szĂł rĂĄ, hanem nyomĂĄs, feszĂŒlĂ©s, hĂșzĂłdĂĄs, szĂșrkĂĄlĂĄs vĂĄltogatva. Van, hogy sokat sokszor, van, hogy kevesebbet. Ha többet fĂĄj nyƱgösebb vagyok, mert rĂĄnyomja a bĂ©lyegĂ©t a hangulatomra, de kis pihenĂ©s ĂĄltalĂĄban helyre hoz. Az elejĂ©n rosszabbĂșl viseltem, de mĂĄr megszoktam. Ăn mĂĄr bele is törĆdtem, hogy a hasfĂĄjĂłs terhes vagyok. A fĂ©rjem ha kerdi, hogy vagyok mĂĄr meg se lepĆdik azon, hogy "JĂłl, csak fĂĄj a hasam, de csak Ășgy ahogyan szokott.". A nĆgyĂłgyĂĄszom Ă©s a vĂ©dĆnĆm szerint is rendben van minden.
KitartĂĄst! :)
Szerintem csak annyi, hogy mindenkinek mĂĄskĂ©pp reagĂĄl a szervezete a vĂĄltozĂĄsokra. Ăn azon a vĂ©lemĂ©nyen vagyok, hogy mĂ©g mindig jobb mintha vĂ©gig hĂĄnytam volna az elsĆ trimesztert. :D Az elejĂ©n engem is aggasztott, hogy bajt jelent, de 2 orvos is megnyugtatott. Ăn az elejĂ©n mĂ©g görcsöltem is, Ćk azon sem aggĂłdtak, ĂĄllĂtĂłlag ha nem erĆs Ă©s csak olyan normĂĄl menstruĂĄciĂł szerƱ
a görcs akkor mĂ©g az is belefĂ©r, fĆleg az elejĂ©n. Nekem is volt vĂ©rzĂ©sem, de nekem mĂ©hszĂĄj polip miatt (azĂłta szerencsĂ©re felszĂvĂłdott), de 2-3 alkalom utĂĄn azt is megtanultam felismerni a vĂ©rzĂ©s jellegĂ©bĆl. Ăn Ășgy a 11 hĂ©ttĆl tudom helyĂ©n kezelni ezeket, azaz nem aggĂłdom Ă©s tudatosult bennem, hogy mik azok a tönetek amiken nem kell aggĂłdnom, azĂłta sokkal kiegyensĂșlyozottabb Ă©s boldogabb terhes vagyok. KĂvĂĄnom neked is ugyanezt! Ja Ă©s Ă©n is kislĂĄnyt vĂĄrok. :) (6-os vĂĄlaszolĂł)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!