Ezek normális tünetek?
4 hetes múltam van két pozi tesztem.
Mensi nincs halisten.
Két nappal ezelőtt olyan gorcsom derékfajasom volt mint mikor megjön, de nem jött, tegnap semmi fajdalom, ma meg szúrást érzek a hasamban és ha pl ülés után felállok olyan mintha húzódna feszülne az alhasam, meg nagyon enyhe mensi gorcsok jönnek mennek..
Ez azt jelenti h minden rendben van odabent?
Jó ha vannak ilyen tünetek?
Teljesen normálisak ezek a tünetek! :)
Nekem szinten ugyan ez volt ennyi hetes terhesen.
Teljesen meg voltam remulve,azt hittem baj ,ha szúr, de a dokim azt mondta,a szalagok nyúlnak. :)
Szoval nyugi minden oke. 10hetes vagyok,es nekem ezek a tünetek ritkábban vannak,de neha nekem is szúr odalent a pocakom.
Nekem a hányinger "jutott"inkabb,de az nem tul kellemes.
Boldog babavarast! :)
Első, köszönöm!!
Van már egy lányom de vele Mintha ezeket később éreztem volna azert érdeklődök hogy ilyen korán is normális e, valahogy reméltem h igen..igaz egy éve szültem az érzések teljesen a terhességemre emlékeztetnek csak ugye későbbi hetekre :-)
Kedves utolsó kicsit bővebben is kifejthetted volna..
Nekem 5hetesen jöttek elő ezek a tünetek. Szoval szerintem tuti normalis. De mar csak ket het es mehetsz orvoshoz,akkor majd ott tutira megnyugodhatsz. A kedves másodiknak meg fogalma sincs bizonyára milyen is ez 😉
Elso voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!