Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második babámat várom, de...

A második babámat várom, de alig vannak tünetek. Normális ez?

Figyelt kérdés
Dokinál mikor voltam akkor volt pont 6 hetes a kicsi, jó helyen ágyazódott be, és szívműködése is volt már. Most már 7+2 napos vagyok, de alig van valami tünet. Reggelente egy kicsi émelygés, és állandó éhség. Nekem ez azért furcsa mert az első babámmal ilyenkorra már az összes létező tünet megvolt amit terhesség alatt produkálni lehet... Aggódnom kellene, vagy létezik hogy ennyire tünetmentes legyen a második terhesség?

2015. jan. 28. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen, és néha furcsa, viszont ha belegondolsz tök jó. :)

Velem is így volt amúgy, és később sem jött elő semmi tünet. Bár a második terhességemkor a 20-on valahányadik héttől égett a gyomrom, fájt a csípőm. De kb. ennyi.

Amúgy nem tudhatod, lehet pár hét és előjönnek a tünetek. Viszont, ha nem jön elő, az is teljesen normális.

2015. jan. 28. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást! Remélem tényleg csak ilyen jó terhesség lesz, és nem azért mert baj van vele.. :)
2015. jan. 28. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nálam az első két gyereknél szinte semmi tünet nemvolt.Össz vissz annyi,hogy álomkórban szenvedtem a 12.-dik hétig,és sokat fájt a hasam,de utána semmi.Most terhes vagyok a harmadikkal,és 13 hetes vagyok,most szintén csak annyii tünetem van,hogy kisebb az étvágyam,és szintén kb. a 12.-dik hétig fájt a hasam.Annyi még volt az első két gyereknél hogy kb. a 25 héttől végig viszketett az egész testem.Szóval szerintem ne aggódj és örülj hogy így alakult.
2015. jan. 28. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjam azt, hogy örülj neki? :) Én a negyediket várom és a 14. hetet kezdem, de még mindig iszonyat hányinger, hányás akár este 10 órakor is. Folyamatos öklendezés, kajaundor és minden szagtól, ha jó, ha nem rosszul vagyok! Az előző 3-al is ugyanígy voltam. :)
2015. jan. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!