Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek hány hetesen kezdődtek...

Nektek hány hetesen kezdődtek a tünetek? Szerintetek veszélyes lenne 5 hetesen egy külföldi út?

Figyelt kérdés
Ha most sikerülne, akkor 5 hetes terhes lennék, mikor lesz egy céges utam. Akkor már rosszul lennék? Szerintetek veszélyes lenne 5 hetesen egy hosszabb út? Vonat, repülő?
2015. jan. 18. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ekkor jöttek a tüneteim. Hányás, mellfeszülés. Utazni nem veszélyes, hacsak nem valami súlyosan fertőzött területre készülsz.
2015. jan. 18. 15:27
 2/6 anonim válasza:
Nekem az első két trimeszterben semmi terhességre utaló jelem nem volt, kivéve, hogy nem jött meg a mensim :) 8 hetes terhesen költözködtünk( persze nem emelgettem nehéz dolgokat, de jöttünk mentünk egy hétig).
2015. jan. 18. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt a 8. hétig. 5 hetesen sokan még azt sem tudják,hogy terhesek.
2015. jan. 18. 16:03
 4/6 kloetta ***** válasza:
utazz nyugodtan! nekem semmi tünetem,panaszom nem volt a mensi kimaradásán kívül a pocak növekedéséig.
2015. jan. 18. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ~5 hetesen szédüléssel kezdődött (egyébként is alacsony, 90/50 a vérnyomásom), illetve menstruációra jellemző görcsöléssel. Alig voltam 6 hetes, amikor már émelyegtem, hánytam. Mindenkinél más egyébként.

Repülőt biztos nem vállaltam volna, de csak azért, mert trombózishajlamom van (amit a terhesség és a repülő még tovább fokoz), szúrnom kell magam. Ha ilyen gondom nem lenne, akkor viszont simán elutaztam volna, ha kellett volna. Persze nem valami malária vagy ebola és egyéb sújtotta területre.

2015. jan. 18. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam a nyolcadik hét körül kezdődtek a tünetek, elsősorban hányinger, hányás ritkán lett belőle. Szerintem utazz nyugodtan. Én 10hetesen is repültem.
2015. jan. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!