Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség hanyadik napjától...

Terhesség hanyadik napjától kezdődtek nálatok a tünetek?

Figyelt kérdés

Hanyadik dpo-n?

És milyen tüneteitek voltak?

2014. szept. 4. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7 hetesig nem volt semmilyen tünetem
2014. szept. 4. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet napokba merni mert 6 het előtt nincsenek tünetek..
2014. szept. 4. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Első tünet a menzi kimaradása volt. Aztán az émelygés a 6. héttől (ez a 4. hónapig el is kísért) és pár napig éreztem mellfeszülést, de azt is csak bőven már a menstruáció kimaradása után.
2014. szept. 4. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
mikor teszteltem nem volt tünetem, később jöttek, aluszékonyság, puffadás ilyesmik voltak, de mondom akkor már bőven tudtam mi a helyzet.
2014. szept. 4. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

2-es cáfolnám az állításod. A mensi kimaradása előtt 3 nappal már hányingerem volt esténként.

És nem beképzeltem, még mielőtt valaki azt gondolná. Második baba, az elsővel a 9. héten volt az első tünetem, hányinger akkor is. Addig semmi, az ég világon.

2014. szept. 4. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Oke akkor te vagy az egy az 1000ből..vagy volt egy kis gyomorrontasod:))
2014. szept. 4. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Neked meg lehet, hogy Okoska a második neved. :))
2014. szept. 4. 22:20
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Neked meg nyílván túlbuzgó:))ne pörögj ennyire ezen anyuka inkabb vizsgálgasd magad..:))
2014. szept. 5. 03:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, hogy hanyadik naptól, mert sokan már a nem várt előtt olyan tüneteket produkálnak, hogy azt gondoltam már előbb jelentkezik valamilyen tünet talán. Mindenki egészen idáig érdekes módon a mellfeszülést és a bimbóérzékenységet mondta, mint menszesz előtt. De nekem sosem feszül a mellem menszesz előtt, akkor én milyen tünetre számítsak?
2014. szept. 5. 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Igenis vannak tunetek mar a nemvart elott is, persze nem mindenkinel, de pl. nalam voltak! Hulyen hangzik, de nekem a fogantatas utani 1-2 napban olyan felfazasos tuneteim voltak, hogy 6 percenkent rohangaltam a mosdoba...majd ez elmult es 1-1.5 hettel kesobb megint kicsit felfazasos tuneteim voltak + szurkalt a hasam + olyan volt, mint a,ikor meg akar jonni. De nem jott meg! :)
2014. szept. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!