Kinek mikor kezdődtek a rosszullétek?! Ha 7 hetesen még nincs akkor van remény h nem is lesz?!
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 10:35
1/9 anonim válasza:
Hát ezt nem tudjuk megmondani, nekem pl még hányingerem sem volt egyszer sem..drukkolok:)
2/9 anonim válasza:
bizony, igaz az első- nem "törvényszerű" -nekem sem volt semmi.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen változó.
Első babámmal soha nem voltam rosszul. Másodikkal meg 9-10 hetesen volt egy kicsit húzós időszakom, de szerencsére nem tartott hetekig.
Még nem lehet kijelenteni, hogy megúsztad, de szurkolok, hogy jól érezd magad végig.
4/9 anonim válasza:
Szerintem megùszod, én 6 hetesen elkezdtem ès míg meg nem mozdult végighánytam a délelõttöt.
5/9 anonim válasza:
Nekem 9 hetesen kezdődött, és még 16 hetesen öklendeztem némelyik ételtől.
Még légy türelemmel, lehet, hogy jön, lehet, hogy szerencsés leszel és megúszod.
Boldog babavárást kívánok!
2. terhesség, 8 hetes jelenleg
6/9 anonim válasza:
Nekem 15hetesen kezdődött előtte semmi...
7/9 anonim válasza:
Szia
Nekem az 5.héten kezdődött,és ha jól emlékszem a 15.hétig tartott.. egész napos hányinger,és hányás.. mikor beléptem a 15.hétbe már azt hittem a végéig fog tartani,de egyszer csak elmúlt :)
34hkm
8/9 anonim válasza:
8 héten kezdődött és kb végig kitartott a gyomorégés, hányás, hányinger.
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem azért nem voltam rosszul :(
2014. dec. 19. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!