Vetélés után ikerterhesség, vajon van remény?
Januárban elvetéltem a 7. héten minden előjel nélkül, azóta próbálkoztunk, s most sikerült végre, múlt héten kiderült hogy ketten vannak, 5.hetesek. De nagyon aggódom, barnáztam(nem nagyon, de megijedtem, s félek), kaptam Duphastont, tegnap a kórházba is bementünk a barnázás miatt. Ott azt mondták, hogy idősebb terhesnek kellene lennem (aug.22.-én volt meg a mensim utoljára). A papirra ezt irták: Rendesnél kissé nagyobb gravid uterus afv.-ban, szabad környezetben, zárt méhszáj, megtartott nyakcsatorna, minimális szines váladék.
Norm. kontúrú, kp. telt hólag mögött, gravid uterusban egy 12 mm-es gestatios gyűrűlátható, benne primer szikhólyag, illetve egy 11 mm-es gestációs zsák látható, szikhólyag nélkül. Mk-n normális nagyságú és szerkezetű ovaroium ábrázolódik.
Nagyon aggódom, félek hogy elveszítjük őket is. Azt mondta a doki nem tud mit mondani, vagy megmaradnak vagy csak az egyik vagy egyik sem :(
Okt. 31.-én fog látni legközelebb orvos, addig pihennem kell, szedni a Duphastont, a terhesvitamint.
Volt már vki ilyen helyzetben?
Nagyon szorítok, de ahogy a leletedet olvasom (egészségügyis vagyok) csak az egyik petezsákban van szikhólyag a másik üres :(
Pihenj amennyit tudsz! Szedj c vitamint, az jó a vérzésre (RUTASCORBIN) vény nélkül kapható! Nem tudsz vele ártani!
DRukkolok!
Kedves kerdezo!
2012 juliusaba terhes lettem minden ok nelkul 9 heten felszivodot a baba :-/
Utana orvosi javaslatra hagytunk par honapot "pihenni"
December 26-an megjott a menzeszem...januar 18an pozitivat teszteltem :) februar elejen mentem orvoshoz 2 zsakot latott a doki :) kovetkezo alkalomra mar 3 baba lett :-D
2013.agusztusba megszulettek az ikreim mind a 3 baba egeszseges lett 32het 5 napra szultem :)( csaszaroztak)
Kitartast
Nekem se latta a 3at csak 12hetes korul barmi lehet ne szomorodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!