Járt-e már valaki úgy, hogy hosszas gondolkodás után a harmadik gyermek vállalása mellett döntött - és úgy alakult, hogy ikrei lesznek? Míg arról folyt a vita, hogy két gyermek vagy három gyermek - most négyen lesznek?
Jelen :)
Nagylányom 11 volt, kisfiam 1 éves, amikor kiderült, hogy ismét terhes voltam. Egyszer történt egy kisebb baleset, azt hittem, úgysem lesz semmi, erre pozitív teszt. Sírtam, nem akartam. Doki: 1 petezsák. Jöjjek vissza 2 hét múlva. Még inkább sírtam. Épp elég nagy voltam, hogy ne legyen mindig hozzám kötve, ott lehetett hagyni a mamáknál, visszafogytam, erre tessék..... 2. UH-n azt hittem, ott maradok, vagy leesek az ágyról, a nő közölte, hogy ikrek, ketten vannak. Két kis borsószem ott is volt előttem a monitoron. Kínomban röhögve jöttem ki, de olyan boldog voltam :) Most 2 évesek lesznek, egypetéjű lányok. Az elmúlt majdnem 2 év marha nehéz volt, kisfiam is csak másfél volt, mikor születtek. És most egyre nehezebb. Amíg kicsik voltak, ettek-aludtak, de most ketten pakolnak, rakodnak, rohangálnak, hisztiznek. Nem egyszerű velük, marha fáradt vagyok. De olyan cukik! :)
Nekünk kisfiúnk mellé sikerült összehozni ikreket! :)
Most vagyok 15 hetes,de még mindig nehezen fogom fel,kemény lesz! :)
itt is vannak, 6 szép kölök
Elhiszem,hogy tele vagy kételyekkel,hidd el,én is!
Igazából nem is tudom élvezni a terhességet,mert folyton aggódom valamin,de minden alakul majd.. :)
15 hetes ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!