Mi ez a nagy sellő mánia most? Minden harmadik kérdésben vagy előkerülnek, vagy maga a kérdés rájuk irányul vagy velük kapcsolatos.
Bevezették a netet az oviba?Ki az komolyan,aki ad egy másodpercnyi komoly figyelmet is a sellőknek?
Üdv:Poliateista
Miért fáj ez neked? Hm?
Ha nem tetszik nem kell idejárni.
Bocs hogy valaki a sellőknek ad egy másodpercnyi figyelmet nem az ostoba vagdolódásodnak amit itt leművelsz, mint egy hisztis gyerek. Mert inkább ez a kérdés tükrözi az ovis szintet hogy rinyálsz.
Ez csak az Animal Planet áldoku filmje, volt egy ilyen nekik hogy mi lenne ha a sellők léteznének, és abból van kivágva :) Szóval a felvétel valódi, de csak CGI. Nem abban az értelemben fake ahogy itt egyesek szeretnék vagy mondják.
Nem volt minek kiderülnie, pláne annak nem, hogy kamu. Aki azt sem tudja, miről van szó, miért ír be hülyeséget?
Az Animal Planet készített egy filmet a sellőkről (már legalább fél éve), soha nem állították, hogy valódi felvételek voltak benne. Ennyi erővel kereshetnénk a Halálcsillag maradványait is elszórva valahol. Arról meg nem tehetnek, hogy van pár hülye.
Bár nem meglepő, amikor vannak olyanok is, akik szerint a Vámpírnaplók igaz történet.
Off
7-es válaszolónak
Bocsi, ha nem a lehető legpontosabban fogalmaztam. Először egy weboldalon találkoztam a témával, az ottani kommentelők között vagy vita alakult ki, hogy ez most igaz vagy sem. Aztán néhányan belinkeltek egy másik oldalt, ahol le volt írva amit te mondtál (Animal Planet - sose állították, hogy igaz, stb). Tévém amúgy nincs, és ez előtt a cikk előtt nem hallottam a videóról.
Mellesleg én voltam az egyetlen, aki rendesen válaszolt a kérdésre és megadta a téma forrását. Akkor mi a baj?
*nagy vita
bocsi (azt hiszem nem vagyok formában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!