Ikerterhesség? Lehet még remény?
Ha ikerterhességnél 1 napot, de élénk színű vérzés van, elég sok (kb. 4 betétnyi), és talán elment az egyik baba, akkor van esély arra, hogy a másik a helyén maradt?ű
Lehet olyan, hogy csak az egyik baba ment el
Járt már így valaki közületek
Holnap megyek dokihoz. Ma már nem vérzek.
Szerinten menj ügyeletre most azonnal!!!!
Hát ha lehet segíteni, akár, hogy mind kettő baba megmaradjon.
Nem várnék holnapig akkor sem ha magán a dokim.
Indulnék az első ügyeletre!
Mai világban már csodára képesek a gyógyszerek!
Nekik köszönhetem (na meg, hogy időben mentem AZONNAL) a most 8 hónapos kisfiamat!
3. vagyok!
Mondjuk az is fontos, hogy mennyi idős terhes vagy!
4 betét 1 nap alatt? Szaladj orvoshoz!
Én ikerterhesen bevéreztem a 8. hétben, rögtön hívtam a dokim és berendelt. Szerencsére "csak" egy hematóma miatt volt, de utrogestant kellett szednem és pihennem kellett. De én nem véreztem ennyit!!!
KÖszi a válaszokat, elmegyek délután dokihoz, mert a sajátom csak holnap akar fogadni :(
Mit kaphatnék magzatmegtartásra? Utrogestan arra való????
Nem értelek!
Nem csak a saját dokid létezik!
Ilyen esetekben be kell menni a kórházba, ha van rendelés bekopogni a rendelőbe, elmondani mi a gondd!
Ha nincs már rendelési idő, akkor fel kell menni a nőgyógyászati osztályra, ott a nővérpultnál bejelentkezni, hívják neked az orvost, és megvizsgálnak!
Lehet ma még tudnak rajtad segíteni, de lehet már holnap késő!
Nem értelek miért itt ülsz és netezel, nem a kórházba tartol?!!!
Na meg ezek után a dokimat is dobnán a helyedben, ha nem hív be azonnal magához, vagy nem küldd be a kórházba!
3. vagyok!
Azért én a helyedben elgondolkodnék az orvosváltáson!
Ez egy sürgősségi eset és csak holnap fogad???????????
Ment MOST ügyeletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!