Szerintetek van remény hogy összejött a baba?
Figyelt kérdés
A mensesem 4.napján voltam együtt a férjemmel(mivel külföldön dolgozik)16.án.Rá egy hétre,szombat óta szurkál,sajog az alhasam,nincs étvágyam és nem is vagyok éhes,csak az édességet tudom megenni.Lehet hogy most van a beágyazódás?Szerdától amúgy bő vizes fehér folyásom van.Nem tudom mit jelentenek ezek a tünetek,bár már van 1 gyerekem,de nála nem vettem észre semmit,csak hogy nem jött meg.Voltak valakinek hasonló tünetei 1 hétre rá az utolsó együttléttől?2012. jún. 25. 20:01
1/4 anonim válasza:
Rá egy hétre esetleg csak a beágyazódást érezheted,szerintem!
2/4 anonim válasza:
én a mensimet végig szeretkeztem (szintén azért, mert a párom külfödön dolgozik), nem csináltam tesztet, mert feleslegesnek tartottam. De 2-3 alkalommal rosszul voltam,szintén volt fehér folyásom is. Jövőhéten fogok tesztelni. Majd írd már meg légyszíves, hogy összejött e a baba. Köszike.
3/4 A kérdező kommentje:
remélem hogy a beágyazódás miatt vagyok így.Már annyira szeretném hogy újra babám legyen!Mindenképp megírom hogy mi lett,nemtudom mikor teszteljek,szerintem még korai.Szombaton lesz 14 napja.
2012. jún. 26. 10:34
4/4 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!Hány napja voltál együtt utoljára pároddal?Melyik nap tesztelsz jövőhéten?Neked hány nap óta van fehér folyásod?
2012. jún. 26. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!