7 hónapja nem akkar jönni a baba, lassan kivagyok idegileg, mit tegyek?
Először is nyugi,ennek így semmi értelme csak emészted magad! Ugyanakkor tudom mit érzel,mi nyolc hónapja próbálkozunk,épp a hétvégén beszélgettünk róla, hogy ha elsőre összejön, akkor már mindjárt születne.
De ennyire tényleg nem szabad ezzel foglalkozni. Keress magadnak elfoglaltságot,örömöt a mindennapokban!
Ha betegségre gyanakszol nem kötelező megvárni az egy évet,ha mégis,akkor tényleg ne foglalkozz ezzel! Állj,úgy hozzá,hogy ha jön jön,és élvezzétek a spontán jött együttléteket!
Először is: nyugodj meg. Minél stresszesebb vagy, annál türelmetlenebb is és a stressz nem tesz jót a teherbeesésnek!
Nekünk 1,5 év után sikerült a bébi. Mi is nagyon akartuk. Nekem is ez volt az érzésem, h körülöttem mindenhonnan csak a babás dolgok jönnek, reklámok, hirdetések, kismamák az utcán.
Én is sokáig magamban kerestem a hibát, h biztos velem nem stimmel valami, amíg nagy nehezen sikerült valahogy elérnem oda, h ne agyaljak ennyit.
Ne arról szóljon az együttlét, h "vajon sikerült?" és ez pedig a legnehezebb része, h kikapcsold az agyad ezen részét ami mindig a baba felé irányul.
pedig muszáj. Nálunk ugyanez volt. Pont anyák napján jött meg és ráadásul behívták a férjemet is a munkahelyére mert a kollegájának éppen aznap született meg a gyereke!
Gondolhatod mennyire selejtnek éreztem magam.
Aztán elhatároztam, h nem érdekel, lesz ami lesz, többé nem görcsölök rajta. Ha akar a baba jönni.. jönni fog.
A babánk május 15.-én fogant :)
Most itt van a 1,5 hónapos kislányom.
És tényleg csak ezt tudom tanácsolni: ne stresszelj, engedd el magad. Szervezz programokat, az együttlétek legyenek olyanok, amiket élvezel és nem agyalsz utána!
Ha akarsz szedhetsz kezdésnek terhesvitamint (én Femibiont szedtem a terhesség előtt) aztán az első 12. hétben is.
Remélem tudtam segíteni és kicsit lelket öntöttem beléd!
Sok sikert! :)
Amikor kb. itt tartottam, mint most te, én is így éreztem...Most pedig már ott tartok, hogy lassan 2 és fél éve nem sikerül a baba és már nem is érdekel, belefáradtam az egészbe és úgy vagyok vele, ha jön jön, ha nem jön, akkor nem jön.
Erőltetni nem lehet, hogy ne akard, ezért én nem is mondom azt, hogy foglald le magad mással, mert én is ugyanabban a helyzetben voltam, mint amiben most te vagy, nem lehet leállni a témáról, ez természetes!!
De ha még eltelik 1 év és még mindig semmi, akkor már magától fog jönni az, hogy te bizony belefáradtál és eleged van és nem érdekel!!
De kívánom, hogy neked ne kelljen ennyi időt várnod, mint nekem! És nálam még most sincs baba!!!
28/N
én is a 7.hónapon vagyok túl,de az 5hónap után elmentem dokihoz.
Pajzsmirigy értékem nem volt tökéletes.
Szerintem ne várj tovább,menjél el orvoshoz.Hátha talál valamit,amin tudna segíteni és előbb jönne úgy a baba.
Ha nem,akkor pedig megnyugtató lehetne számodra,hogy nincsen semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!