21. napon vagyok és a hőm 36.5 és 36.6. Ebből már nem lehet baba? Teljesen kivagyok, hogy nem megy feljebb?!
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 09:22
1/11 anonim válasza:
Először is, ennyire ne figyeld magad és nyugodj meg, még nagyon korai lenne bármit is mondani! Tényleg ne figyeld ennyire, mert bele lehet golyózni! Én már csak tudom! :( Várd meg, hogy megjön-e, addig nem tudsz ugyse mit csinálni, magadat pedig ne emészd, mert sajnos nem tudsz tényleg semmit tenni! Türelem...
2/11 A kérdező kommentje:
Persze tudom, csak jó lenne, ha vki írni, hogy ő ilyen hővel lett babás:-)
2009. okt. 14. 09:37
3/11 anonim válasza:
Szia! Ugyan nekem nagykönyvben megírt hőm volt amikor terhes lettem,attól neked még lehet más,ne vonj le következtetéseket,ebben a ciklusodban már úgysem tudsz mit csinálni csak várni...Olvasgasd vissza az itteni régebbi kérdéseket,láttam egyet,ahol egy olyan kismama tette fel a görbéjét,akinek alacsonyabb volt,és maga se gondolta,de babás lett:)
4/11 anonim válasza:
Nekem 36.4 és 20. napon vagyok, de nekem alacsonyabb az alaphőm, az is számít. Görbét nem tudsz mellékelni?
5/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy mennyi lenne az ideális. Még annyi, hogy duphastont szedek, lehet az is befolyásolja a hőt. Elküldöd te is a gorbéd?
2009. okt. 14. 13:12
6/11 anonim válasza:
Szia! Bocs, hogy beleszólok a kérdésedbe, de ugyanez az én problémám is, és kíváncsi lennék, hogy most hogy áll a hőd. Emelkedett már?
Az enyém így néz ki:
7/11 A kérdező kommentje:
Az enyém ilyen, nem tudom miért ilyen lapos, mondjuk gyógyszert szedek, lehet az befolyásolja.
a tiéd szerintem teljesen jó..
2009. okt. 16. 11:50
8/11 anonim válasza:
A tegnapi emelkedéssel azért már nem olyan lapos :)
Ha tartja ezt a szintet,vagy tovább emelkedik, akkor reménykedhetsz szerintem.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mitől lesz egy hőgörbe "lapos", vagy "vonalzószerű", mint pl az enyém is. Valami tüneted van, mert nekem semmi?
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak mellfeszülés már tegnap óta, de az nagyon, egyébként más semmi a világon.. úgy vagyok vele, hogy képes vagyok beképzelni a tüneteket, ugyhogy jöv hét vasárnapig nem tesztelek.
2009. okt. 16. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!