Totál kivagyok. Most már 100% mensi jön ugye, nem lesz baba?
Figyelt kérdés
Ma reggel vizes fehér folyással ébredtem, mint máskor is mensi előtt.Különbség talán az hogy most nem volt olyan sok és mostanra száraz vagyok.2 nap a mensiig.2008. okt. 14. 11:04
1/12 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem biztos,hogy mensi előtt állsz,mert folyásom az nekem is volt az aktuális mensim előtt,aztán nem jött meg.Most pedig 12 hetes kismama vagyok!!! Ne keseredj el,lehet ebb
ől még baba.Sok sikert!
2/12 anonim válasza:
Ez még nem bizonyít semmit,nyugodtan reménykedhetsz még.És ha most nem jön össze akkor is jön még következő hónap,és a végeredményt illetően mindegy,hogy mikor jött össze!
3/12 A kérdező kommentje:
Jaj köszi szépen aranyosak vagytok kicsit megnyugodtam, bárcsak ne jönne meg.
2008. okt. 14. 11:32
4/12 anonim válasza:
Nekem 5 nap van a nem vártig....nekem is ez tünetem,meg még egy pár....kiváncsi leszek hogy nálad van-e baba!!
Drukkolok neked,kitartás
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi majd megirom mi lett bárcsak végre dicsekedhetnék neked is sok sikert.
2008. okt. 14. 11:57
6/12 anonim válasza:
Remélem pozitív lesz a teszted!!!!Lécci ird meg hogy mi lett az eredmény!!!Nagyon drukkolok!!!!
7/12 anonim válasza:
Nagyon szurkolok. Bizz benne, hidd el lehet még baba
8/12 anonim válasza:
Szia! És mennyi a hőmérsékleted? Az is magas?
9/12 A kérdező kommentje:
sziasztok olyan jól esnek a biztató szavaitok,hogy el sem tudom mondani.Köszönöm nagyon szépen.Mindenképp megirom mi lett ha már egy egész szurkolócsapatom lett :) A hőm még magas 37 eddig,remélem igy is marad bár ha jól számoltam holnap kellene leessen.(elméletileg, gyakorlatilag remélem nem fogÖ
2008. okt. 14. 20:37
10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött :(((
2008. okt. 18. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!