Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tettetek tul magatokat...

Hogyan tettetek tul magatokat azon a sokkon, mikor a kornyezetetekben mindig csak azt a hirt kapjatok "Kepzeld, terhes vagyok! " es nektek meg nem jon ossze a baba? En mar teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

tudom mit erzel !! en is igy vagyok , lassan oda jutunk hogy naponta jelenti be valaki , es persze agyon sajnalkozik amitol mar a hideg is ki raz , nekem az volt idaig a csucs amikor egy napivott ket baratnom hivott fel hogy terhes , na attol nagyon kiborultam es napokig csak sirtam ,

de sajnos ez van , nekunk is lesz hidd el csak biznunk kell benne :)

2010. ápr. 7. 18:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyan ezt érzem. Meg jött a góly másnak, csak a mienk késlekedik!
2010. ápr. 7. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
66%

Szokták mondani,minnél jobban várjátok annál késöbb jön el.

Majd mikor egyáltalán nem számitotok rá,majd akkor beteljesül.

2010. ápr. 7. 18:37
 4/17 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az, amikor olyanok "dicsekszenek" e terhessegukkel akik ugyanugy hosszu ideig vartak ra... "Jaj, nem is tudod elkepzelni milyen erzes terhesnek lenni, annyira boldog vagyok..." Tudom, hogy rosszindulatunak hangzik, de majd' megorulok ilyenkor, sirogorcsot kapok es kiabalhatnekom vvan! Erzem, hogy szetrobbanok...
2010. ápr. 7. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Ne hergeld azért ennyire magad! Ezzel is ártol magadnak. Én pl. örülök, ha valaki terhes és nem rosszindulatuan irigykedem ,pedig 2 éve várok már én is a babára. Majd lesz nekünk is! Próbálj pozitívan gondolkodni! Én így védem magam a rossz gondolatok ellen. Tudom nehéz de nem szabad feladni!
2010. ápr. 7. 18:48
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Átérzem. És az az igazság, hogy nem lesz olyan időszak, hogy nem fogok rá számítani. Mindig nagyon várom, és fogom is, úgyhogy elegem van ebből a "ne foglalkozz vele, majd akkor jön" szövegből. Hogy a fenébe ne foglalkoznék vele....SZóval, én sehogy, egyelőre.
2010. ápr. 7. 18:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,milyen rossz lehet,de tényleg öszintén.Gondolom már te is,ti is régota vágytok rá,és probálkoztok "hiába".Én tényleg csak azt tudom javasolni,hogy ne akard foggal körömmel azt a babát,mert akkor ugysem jön el.Ez álltalában ugy szokott lenni.Nem tudom.Szex után lábakat felpocolni,és semmi intim zuhany,egyböl utánna.Probálkozzatok még a menszesz utolso pár napjaiban,amikor már nem usztok annyira a vérben.Mondjuk az utolso 2-3 nap az már nem annyira gáz.Bár gáz nem gáz,itt gyerek kérdésröl van szo.
2010. ápr. 7. 18:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon vágyok már egy babába!Nagyon régóta próbálkozunk de eddig még semmi!A minap a szomszédom jelentette be hogy terhes,teljesen kikészültem....:S
2010. ápr. 7. 18:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Eskuszom, hogy probalok nem foglalozni ezzel, de nem sikerul, nem is lehet hiszen mensi utan ugye szamolom a napokat mikor lesz peteeres, akkor agyba-fobe "azt" csinaljuk, neha meg aktus kozben is arra gondolok, hogy "na most kedves parom, aztan produkalj teljes gozzel" :) Ezutan meg jon a visszaszamlalas, hogy mikor csinalhatom a terhestesztet. Ezt nincs hogy elfelejteni, nem foglalkozni vele. Legalabbis en igy erzek.
2010. ápr. 7. 19:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmék is sokat vártak a babára, mondtam neki,hogy menjen orvoshoz. El is ment kapott Clostyt ami serkentette a peteérést azután pedig beágyazódást segítő gyógyszert és tádám most kisbabát vár pedig öt évig várt rá és most már teljesen fel is adta. Szerintem is túl görcsös vagy! A másik pedig, hogy gondolj arra, hogyha te leszel várandós és olyan boldog leszel, hogy mindenkivel meg szeretnéd osztani, abban az érzékeny állapotodban hogy esne neked ha valaki úgy reagálna a hírre ahogyan azt te is teszed jelenleg!
2010. ápr. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!