Hogyan tettetek tul magatokat azon a sokkon, mikor a
kornyezetetekben mindig csak azt a hirt kapjatok "Kepzeld,
terhes vagyok! " es nektek meg nem jon ossze a baba? En mar
teljesen kivagyok.
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, valojaban igazad van kedves utolso valaszolo, de szerintem azok akik tudjak mennyire vagyom egy babara es nekik elobb jon ossze lehetnenek tekintettel a "fajdalmamra". Az ok helyzetukbe is kepzeltem mar magam, azert hogy jobban megertsem oket, de valahogy magamnak adok igazat egy kicsit. En csak azokkal szemben vagyok ilyen elfogult akik ilyenkor teljesen elfelejtik, hogy ok is voltak ilyen sz...ar helyzetben, nekik is rosszul esett mar nehanyszok mikor ilyen hireket kaptak. Tenyleg, en nagyon megerto tipus vagyok, csak azt szerettem volna megtudni, hogy masok is ereznek igy, vagy en vagyok bedilizve teljesen, talan tulsagosan elfogult lennek... Hallottam mar olyan babara vagyo nokrol is akik nem birtak elviselni, hogy terhes noket lassanak.
12/17 anonim válasza:
Mindenki még a párom is azt mondja,ne irigykedj,de én igen is marci irígy vagyok nekem is bejelentette egyik ismerősöm,hogy terhes nem mondanám,hogy azóta ugyanúgy iszik és dohányzik ja és nem is akrták,de már elmúlt 33!Kitartás én is régóta próbálkozom!
2010. ápr. 7. 20:16
Mi 2 éve próbálkozunk.Tudom mit érzel mégis azt mondom h lazíts kicsit mert ez amit most csinálsz totálisan fogamzásgátló hatásu.Az h szex közben is arra gondolsz na gyerünk,úúú ezt így nem szabad próbáld meg élvezni a szexet!Ne gyereket csináljatok hanem szeretkezzetek!Én is voltam hasonló berögzött állapotban de ennek semmi értelme.A párod is csak egy tenyészbikának fogja érezni magát ha mindig az van h na apuci peteérés van most aztán orrba-szájba szexeljünk most aztán teljesíthetsz.Nem jó ez így hidd el jó szándékból írom.Természetesen nekem is fáj amikor mindenhol kismamát látok,az ismerősömnek másfél éves volt a kisfia amikor közölte megint kismama és persze mindkettő rögtön összejött nem is volt tervbe.De azt sem várhatjuk el h senki ne is közölje velünk h kismama lett mert nekünk nem sikerült,nem?Van nálatok valami probléma egyébként?(amiért nem jön a baba?)
2010. ápr. 8. 10:40
Szia,teljesen átérzem a történetedet, mi is már 2 éve próbálkozunk és körülöttem már szintem mindenki terhes.De amikor a barátnőm 2,5 év próbálkozás után sikerült terhes lenni azt mondta, hogy úgy elfelejted majd azt a sok rosszat,ha pozitívat mutat a teszt :)
kívánom Neked, hogy minél hamarabb sikerüljön, és addig próbáld meg elkerülni a kismamákat :)))
2010. ápr. 8. 11:43
Szia!
Nekem is nagyon sokan várnak babát a környezetemben, nekem meg 1 hete volt missed ab-om, mert nem fejlődött a babám, üres volt a petezsák.
Nagyon rossz érzés, de sajnos ezen nem változtathatunk. Én megpróbálok együtt örülni a másikkal, de belül vérzik a szívem.
2010. ápr. 8. 13:57
Szia!Én is megértelek!
Mi 7 hónapja próbálkozunk, persze csak akkor voltunk együtt mikor jól esettt, meg stb, aztán mégjobban akartam, elkeztem figyelgetni magam, és még nem vagyok terhes.Viszont ebben a hónapban ovutesztelek, és mitlátok,hogy a ciklusom 12.! napján teljesen pozitív az ovuteszt.Ami azt jelenti,hogy 24 órán belül ovulálni fogok.És hát valószínűleg ezért nem jött az én kicsikém, mert mindig a ciklusom 14-15. napjától szoktunk szeretkezni a párommal.Természetesen előtte is, meg utána is ha kedvünk van.De vezetek egy naptárat, ahol mindig bejelölöm a szeretkezős napokat, már 7 hónapja.És mit ad az isten, a ciklusom 12. 13. napján nem voltunk együtt ezalatt a bő fél év alatt.
Úgyhogy én nagyon tudom neked az ovutesztelést ajánlani, ártani nem árt.
Sok sikert, és fel a fejjel.!
2010. ápr. 8. 16:23
17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon koszonom a valaszokat es nagyon-nagyon sok sikert kivanok a tovabbiakban a babazashoz. Vegulis nekunk is sikerulni fog egy szep napon :)...
Kapcsolódó kérdések: