5+2 hetes kismama vagyok, tünetek nélkül. Normális ez?
Igen. Akkor sokadszorra is leírom, mert napi szinten kiír valaki egy ilyen kérdést: a tünetek és a terhesség lefolyása között SEMMILYEN kapcsolat nincs.
Akkor aggódj, ha vérzel vagy görcsölsz, akkor orvoshoz kell menni. Ha ez nem áll fenn, csak "nincs tüneted", akkor örülj neki, szerencsés vagy.
Én is leírom sokadszorra:
A tünetek nem kötelező velejárói a terhességnek. Örülj, hogy jól vagy. Akkor van baj, ha erősen görcsölsz, vagy vérzel.
Én végig jól voltam. Kizárólag a vérzés kimaradása mutatta, hogy terhes vagyok. 6. hónaptól a has növekedése is.
37. hétig dolgoztam sörözőben 14 órás műszakban, a fáradságon kívül semmi bajom nem volt (de az talán terhesség nélkül is lett volna).
Szóval leírom újra: hogy teljesen normális dolog terhesen jól lenni.
A tüneteknek tényleg nem kell törvényszerűen lenni!
Viszont azt cáfolnám, hogy ilyen korban még nincsenek!
Nem várt napjától barnáztam 4 napig. Harmadik nap lett pozi a tesztem, ami CSAK azért csináltam, hogy kizárjam a terhességet, mert épp a ciklus eleji vérvételre készültem (hormonsor ellenőrzésre)
A tünetek rá 3 napra jelentkeztek: hányinger, mellfájdalom.... az elsőt még be is képzelhettem...de a mellfájdalmat azért már nem!
akkor még nem voltam 5 hetes....4 nap múlva: az 5+0-án voltam uh-n, ahol pedig csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott (hüvelyi uh, nagyon korai terhességet mondott, de papírra még nem vetette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!