Van itt olyan kismama/anyuka akinek már a terhesség 4. hetében voltak terhesség jelei menstruáció kimaradásán kivül? Milyen tünetek voltak?
Sűrűn kellett pisilni mennem, és érzékenyek voltak a melleim, plusz én magam is...:D
De mindenkinél mások a tünetek.
1 ső vagyok:
pokoli mellfájás és érzékenység kb. 6-7 nappal a menzes várható időpontja előtt!!!! és fájt a fejem is rohadtul az is olyan 5-6 nappal a menzi előtt... ezek voltak.. :) illetve 9-10 nappal előtte volt pici vérzésem- gondolom ez volt a beágyazódási jel!
Mellfájdalom, hasszurkálás, nyilalló érzés az ágyékomban, fáradékonyság, hányinger.
Mindezt a kimaradt menstruáció előtt napokkal már éreztem. Összekeverhetetlenek voltak ezek a tünetek a menstruáció előtti tünetekkel.
A mensi előtt már kb. 4-5 nappal hányingerem volt és rettentően érzékenyek voltak a mellbimbóim.
A teszt már csak megerősítésnek kellett, mert egyébként teljesen biztos voltam, hogy terhes vagyok. Mensiszerű tüneteim nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!